Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δοκιμή: Mini Cooper S ALL4 Paceman

Δοκιμή: Mini Cooper S ALL4 Paceman

Η Mini πρωτοπορεί ξανά, ορίζει το Paceman ως Sports Activity Coupé και περιμένει τον ανταγωνισμό. 

Όμορφο; Ναι. Εξεζητημένο; Βεβαιότατα. Σπορ; Εξαρτάται. Το νέο, έβδομο μοντέλο της οικογένειας Mini, είναι εξ ορισμού ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο. Τολμά να συνδυάσει σχεδιαστικά στοιχεία που θεωρούνται εν γένει ασύμβατα, όπως τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και την κουπέ γραμμή. 

Στο ντιζάιν κυριαρχούν οι γνώριμες λεπτομέρειες των Mini, όμως θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα. Μόλις ξεπεράσεις τον εντυπωσιασμό της πρώτης ματιάς, τους πετυχημένους χρωματικούς συνδυασμούς και τις μεγάλες ζάντες, αρχίζεις να βλέπεις μία προς μία τις διαφορές. Δεν είναι απλώς ένα 3θυρο Countryman 

Σχεδιαστικά, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται κυρίως από τη μέση και πίσω. Η κλίση της οροφής προς τα κάτω, είναι η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή, ειδικά με τη διχρωμία. Στη θέση της πίσω πόρτας, τα φουσκωμένα φτερά δίνουν ένα πιο αθλητικό, μυώδη χαρακτήρα. Τα μεγεθυμένα, νέας σχεδίασης πίσω φανάρια και η καμπύλη της πίσω πόρτας συνεχίζουν αυτή τη γραμμή, ολοκληρώνοντας την προσέγγιση της Mini σε αυτό που ονομάζει Sports Activity Coupé.

 

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε