Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Το νέο Monza Concept αποτελεί τον σχεδιαστικό προάγγελο των νέων Opel

Το νέο Monza Concept αποτελεί τον σχεδιαστικό προάγγελο των νέων Opel

Το νέο Monza Concept επιδεικνύει την τεχνολογία και την σχεδίαση που θα έχουν όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Opel.

Το Monza Concept θα κάνει την εμφάνιση του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα δείξει τη σχεδιαστική γλώσσα όλων των μελλοντικών μοντέλων της φίρμας. 

Το νέο αυτό πρωτότυπο κουπέ επιδεικνύει τη φυσική εξέλιξη στην σχεδίαση των μοντέλων της Opel, ενώ το χαμηλό προφίλ που βοηθά την αεροδυναμική και η χρήση ακριβών υλικών ευνοούν ακόμα πιο πολύ την φιλικότητα στο περιβάλλον. 

Σύμφωνα με την Opel, το Monza Concept δείχνει την προσήλωση της εταιρείας στην υψηλή απόδοση σε όλους τους τομείς και στη συνδεσιμότητα μέσω του σύγχρονου συστήματος πολυμέσων, στοιχεία που θα «περάσουν» σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας. 

Σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Kart-Tomas Neumann, επισημαίνει ότι το νέο Monza είναι ένα κινητό εργαστήριο όπου δοκιμάζονται νέες τεχνολογίες και μας δίνει κάτι το χειροπιαστό για μελέτη και επίδειξη στο κοινό μας. 

Παρακολουθήστε το διαφημιστικό της Opel με θέμα το νέο Monza Concept που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο περίπτερο της γερμανικής εταιρείας στην Έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε