Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μετά τη δημιουργία του ERTNEWS που θα είναι το νέο και αποκλειστικά δημοσιογραφικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Έτσι η ΕΡΤ1 θα αποκτήσει περισσότερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, διατηρώντας ωστόσο στην καθημερινότητά της τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και τα δελτία ειδήσεων.

ertS

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων στις 21:00 θα αναλάβει ο Γιώργος Κουβαράς, ενώ από την 1η Αυγούστου η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα αναλάβει επικεφαλής της υποδιεύθυνσης όλων των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ και παράλληλα θα παρουσιάζει το κεντρικό μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων στις 15:00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσης, ο Ηλίας Σιακαντάρης θα παρουσιάζει καθημερινά στο ERTNEWS μια νέα ενημερωτική ζώνη στις 20:00 με επίκεντρο κυρίως τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική και τον αντίκτυπό τους στη χώρα μας.

ertS

Στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης ανήκει πλέον και η Σοφία Παπαϊωάννου, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση με μία εκπομπή έρευνας που θα μεταδίδεται από το ERTNEWS κάθε δεκαπενθήμερο.