Site icon NewsIT
16:00 | 18.06.18

Αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ΑΝΤ1

Γρηγόρης Μελάς

Με εσωτερική μετακίνηση στελεχώθηκε τελικά η ηγετική πυραμίδα του τηλεοπτικού σταθμού και μάλιστα με το πρόσωπο που ήταν και πριν στο «τιμόνι» του.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στους εργαζομένους του ΑΝΤ1 ο Στρατής Λιαρέλλης αναλαμβάνει Managing Director ΑΝΤ1 Greece ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Μιχαλάκης θα παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό τους επόμενους μήνες για να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση.

Να αναφέρω ότι ο Τάσος Μιχαλάκης είχε αναλάβει στη θέση του Στρατή Λιαρέλλη, ο οποίος είχε αναλάβει Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤ1 και τώρα, μετά το «διαζύγιο» με τον διευθύνοντα σύμβουλο αναλαμβάνει MD ANT1 Greece. Επίσημα λοιπόν ο Στρατής Λιαρέλλης παίρνει το «τιμόνι» του τηλεοπτικού σταθμού ενώ όμως κάποιοι υποστηρίζουν ότι συνεχίζονται επαφές και με πρόσωπα από την έξω αγορά για τη στελέχωση της «ηγετικής πυραμίδας» του τηλεοπτικού σταθμού που αναμφίβολα θεωρείται ο χαμένος της φετινής χρονιάς και πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις για να μαζέψει ξανά τους τηλεθεατές στη συχνότητά του…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version