Site icon NewsIT
15:56 | 10.05.18

Επίσημα η Κατερίνα Ζαρίφη στο Epsilon – Τι θα παρουσιάζει

Γρηγόρης Μελάς

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνονται ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεπαιχνίδια. Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη που ετοιμάζεται για το καινούργιο τηλεοπτικό βήμα της μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr το Epsilon εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Who's asking» που προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες.

Επίσημα λοιπόν και με τη…βούλα η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ότι:

“Η Κατερίνα Ζαρίφη στο Epsilon TV! Όμως, ο ερχομός της στο σταθμό γεννά πολλά ερωτήματα…

“Who’s asking?” … δηλαδή, ποιός ρωτά; Μα φυσικά όλοι εσείς που θα παίξετε με την ταλαντούχα Κατερίνα, στο νέο, γεμάτο ανατροπές, πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι “Who’s asking?”.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό παιχνίδι γνώσεων στο οποίο, για πρώτη φορά, σημασία δεν έχει η ερώτηση, αλλά το ποιος την κάνει!

Ενώ οι παίκτες βρίσκονται στο στούντιο, εκείνος που τους ρωτά μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, ακόμα και πολλά χιλιόμετρα μακριά. Μπορεί το πρόσωπο που θα θέσει την ερώτηση στους διαγωνιζόμενους να είναι μια γιαγιά, ένας οδηγός λεωφορείου, ένας γιατρός, ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου.

Τα 2 ζευγάρια των διαγωνιζόμενων αντί να επιλέξουν τον τύπο των ερωτήσεων, επιλέγουν εκείνον που ρωτά από τα πρόσωπα που βλέπουν στην οθόνη μπροστά τους.
Και όχι μόνο….

Ποιος θα καταφέρει να μη παρασυρθεί από τον χείμαρρο που ακούει στο όνομα Κατερίνα Ζαρίφη και να παραμείνει συγκεντρωμένος στο στόχο του, επιλέγοντας και απαντώντας σωστά;”

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν λοιπόν η Κατερίνα Ζαρίφη θα παρουσιάσει το “Who’s asking?” στο Epsilon με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περνούν καλά…!

 

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version