Θα ξεκινήσει να κάθεται ξανά απέναντι από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν εκατομμυριούχοι απαντώντας σωστά σε 15 ερωτήσεις.

Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είναι στη συχνότητα του ΑΝΤ1 έχοντας απέναντί του παίκτες που πρέπει να απαντήσουν σωστά σε 15 ερωτήσεις, χρησιμοποιώντας έως 3 βοήθειες, για να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ή να «σταθούν» σε ένα από τα δύο μαξιλαράκια και να φύγουν με λιγότερα κέρδη!

Φτάνει, όμως, μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;

Το τηλεπαιχνίδι Ποιος θέλεις να γίνει εκατομμυριούχος επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κάνει παιχνίδι με τους παίχτες, προσπαθώντας όμως, να κερδίσει και στο δύσκολο παιχνίδι της τηλεθέασης…!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Melas Blog
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας