Site icon NewsIT
12:51 | 19.04.18

Οι «Ράδιο Αρβύλα» το γιορτάζουν

Γρηγόρης Μελάς

Αποφάσισαν να επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο τηρώντας το... μόνιμο ραντεβού με τους τηλεθεατές και κάθε Δευτέρα και Τρίτη η «Ράδιο Αρβύλα» προσφέρει μία σατιρική ματιά στην επικαιρότητα, έχοντας γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών που... ξενυχτούν αλλά το ευχαριστιούνται.

Φέτος μάλιστα και συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή έκλεισε 10 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα αφού η θεσσαλονικιώτικη παρέα καλησπέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές στις 14 Απριλίου 2008. Για το λόγο αυτό και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να τους… γιορτάσει και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου

«Μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το Ράδιο Αρβύλα, συμπλήρωσε δέκα χρόνια στον αέρα (2008-2018), δέκα χρόνια γεμάτα δημιουργία και σάτιρα.

Και θα τα γιορτάσει μαζί σας, με μία έκτακτη, ζωντανή, επετειακή εκπομπή, αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου, στις 22:15, στον ΑΝΤ1.

Μία εκπομπή γεμάτη στιγμές και αναμνήσεις από τη δεκαετία του Ράδιο Αρβύλα που κανείς δεν πρέπει να χάσει».

Εκτάκτως λοιπόν αυτό το Σάββατο οι «Αρβύλα» με μία αναμφίβολα… έκτακτη -και μεταφορικά- εκπομπή θα… κεράσουν τους τηλεθεατές πολύ γέλιο, αφού όπως σημειώνει και το κανάλι του Αμαρουσίου «Υπάρχει και αυτή η τηλεόραση… Δέκα χρόνια τώρα»!

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι την ίδια μέρα, το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, δηλαδή αμέσως πριν από το εορταστικό επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα», ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει καινούργιο επεισόδιο των «Δέκα μικρών Μήτσων» του Λάκη Λαζόπουλου, δίνοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να περάσουν ένα υπέροχο σαββατιάτικο βράδυ μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version