Έγκλημα

28 συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα συνεχίσητκε με εντατικούς ρυθμούς η επιχείρηση Ξένιος Ζευς στο κέντρο της Αθήνας με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε 28 συλλήψεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ οι συλλήψεις αφορούν σε ναρκωτικά, επαιτεία, παράνομα παίγνια, παραβάσεις του Νόμου περί ηθών, το λαθρεμπόριο κ.ά.

Επίσης κατασχέθηκαν 6.445 είδη λαθρεμπορίου και παρεμπορίου (τσιγάρα, είδη ρουχισμού, κλεψίτυπα CD–DVD’s κ.ά.).

Από την έναρξη της επιχείρησης έχουν συλληφθεί 5.603 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα, καθώς και για άλλες παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Διαβάστε επίσης:

Κουφοντίνας: Θα γράψω κι άλλο βιβλίο

Ο “Θωμάς” και ο “Ανέστης”: Ζουν ανάμεσά μας τα δυο ασύλληπτα μέλη της 17Ν

Ηράκλειο: Η ώρα του ανακριτή για το κύκλωμα των εκβιαστών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα