Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο “Θωμάς” και ο “Ανέστης”: Ζουν ανάμεσά μας τα δυο ασύλληπτα μέλη της 17Ν

Ο “Θωμάς” και ο “Ανέστης”: Ζουν ανάμεσά μας τα δυο ασύλληπτα μέλη της 17Ν

Ασύλληπτα μέλη τις οργάνωσης «17Ν» δείχνει το βιβλίο του “φαρμακοχέρη” της οργάνωσης, όπως είχαν ονομάσει το καλοκαίρι του 2002 οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής τον Δημήτρη Κουφοντίνα, τον άνθρωπο που πήρε μέρος σε όλες τις δολοφονίες που διέπραξε η οργάνωση φάντασμα από το 1983 μέχρι και το 2002 που εξαρθρώθηκε.

Ο «Αντώνης» του ΕΛΑ και μετέπειτα «Λουκάς» της «17Ν» κάνει αναφορές στο βιβλίο του για πρόσωπα τα οποία, είτε δεν είχαν μπει στο κάδρο των ερευνών το καλοκαίρι του 2002, είτε δεν απασχόλησαν καθόλου τους ερευνητές της Αντιτρομοκρατικής.

«Εάν γράφει την αλήθεια – μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τέχνασμα του Κουφοντίνα να δείξει πως δεν εξαρθρώθηκε πλήρως η οργάνωση- τότε υπάρχουν 2-3 πρόσωπα τα οποία παραμένουν άγνωστα στην έρευνα», λέει με νόημα στο «Newsit» αστυνομικός που είχε παίξει σημαντικό ρόλο εκείνο το καλοκαίρι στην εξάρθρωση τις οργάνωσης.

Γεγονός πάντως είναι ότι από τον αρχικό πυρήνα που δημιούργησε μέσα στους κόλπους του ΕΛΑ την «17Ν», δεν είχαν συλληφθεί όλα τα πρόσωπα που αποτελούσαν αυτή την πρώτη ομάδα. Πρόκειται για πρόσωπα που δεν αποτελούσαν τον επιχειρησιακό βραχίονα της «17Ν», αλλά τον ιδεολογικό βραχίονα και την ομάδα προετοιμασίας των χτυπημάτων.

Παράλληλα στο ίδιο βιβλίο γίνεται αναφορά από το Δ. Κουφοντίνα σε προσωνύμια προσώπων, όπως του «Θωμά» του «Ανέστη» και άλλων, που δεν μπήκαν ποτέ στο κάδρο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο «Θωμά» τον επονομαζόμενο και «αόρατο» οποίος μπορούσε να κινείται με ευκολία και κυρίως χωρίς να δίνει στόχο, σε όλους τους χώρους και να πραγματοποιεί «αόρατες» παρακολουθήσεις.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας για να δείξει την ικανότητα του «Θωμά» στις επιχειρήσεις, αφηγείται ένα περιστατικό στο βιβλιοπωλείο του «Ελευθερουδάκη», όπου τα μέλη τις «17Ν» είχαν εντοπίσει ένα ογκώδες βιβλίο που περιείχε όλα τα είδη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά πιστολιών και περιστρόφων: «…ήταν οι γνώσεις που μας έλειπαν και έπρεπε ανά βάρδιες να μελετάμε το βιβλίο στο πρώτο όροφο του «Ελευθερουδάκη», για να μην δίνουμε στόχο, μέχρι που ανέλαβε ο αόρατος»… αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο «Θωμάς» ή «αόρατος» φόρεσε το κοστούμι του «φόρεσε» και το μπλαζέ αριστοκρατικό ύφος του και μπήκε στο βιβλιοπωλείο, για να βγει λίγα λεπτά μετά κρατώντας κρυμμένο κάτω από την μασχάλη του και καλυπτόμενο από το βαρύ του παλτό, το ογκώδες βιβλίο, το οποίο στο μέλλον εξελίχθηκε σε «άσκηση επί χάρτου» για τα νέα μέλη τις οργάνωσης που έπρεπε να εκπαιδευτούν στα όπλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΔ: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει το βιβλίο Κουφοντίνα

Οι αποκαλύψεις Κουφοντίνα για τον επιχειρηματία πληροφοριοδότη, τον Τσουτσουβή και τον “Κόμη”

ΝΔ: Λέτε ψέμματα για τον Γιαννόπουλο – Ήταν στην συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Κουφοντίνας: Οι στόχοι που δεν πέτυχε – Οι δολοφονίες που δεν έκανε – Οι γιάφκες που δεν βρήκαν ποτέ

“Σκοτωμός” για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα – Γιαννόπουλος: Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Η Ν.Δ. έδωσε στοιχεία για να αποδείξει ότι είναι μέλος

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε αυτόν που προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε