Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποφασισμένη να μιλήσει για τη βιολογική μητέρα της Μαρίας η τσιγγάνα από τα Φάρσαλα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Ετοιμη να ανοίξει το στόμα της και να πει λεπτομέρειες είναι η τσιγγάνα  που εμφάνιζε το κατάξανθο κοριτσάκι σαν παιδί της στον καυταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα
– Σήμερα η απολογία της στην ανακρίτρια
– “Δε με νοιάζει η φυλακή, αν μου πάρουν τη Μαρία θα πεθάνω” λέει στο Newsit μέσω της δικηγόρου της

Την ώρα που η μικρή Μαρία βρίσκεται στην αγκαλιά των ειδικών του “Χαμόγελου του παιδιού” όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από το θρίλερ των Φαρσάλων που κάνει το γύρo του κόσμου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ετοιμη να μιλήσει η τσιγγάνα που εμφάνιζε την Μαρία σαν παιδί της

Οπως δήλωσε στο Newsit η δικηγόρος του ζεύγους των Ρομά που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας, Μαριέττα Παλάβρα “οι εντολείς μας εμμένουν στην αρχική τους θέση και τους έχει ζητηθεί, από όλους τους συνηγόρους υπεράσπισης να πούνε την αλήθεια και μόνο για το πως έχουν γίνει τα πράγματα γιατί αυτό θα βοηθήσει και τους ίδιους και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οπότε σήμερα περιμένουμε, όπως μας διαβεβαίωσαν και οι ίδιοι, οτι θα πούνε πιο πολλές λεπτομέρειες σε οτι αφορά την υποκοόητητα της βιολογικής μητέρας του κοριτσιού. Εχουν περιέλθει στην αντιληψή μας λεπτομέρειες και στοιχεία στα πλαίσια των καθηκόντων μας τα οποία όλοι οι συνήγοροι θα θέσουμε υπόψιν των δικαστικών αρχών.

“Αν εμένα μου πάρουν τη Μαρία έχω πεθάνει” λέει η τσιγγάνα

Αυτό όμως που θέλουμε να πούμε οτι το θέμα της αρπαγής ανηλίκου αρχίζει και χάνει ως θεωρία τη σπουδαιότητα που είχε τις πρώτες μέρες. Αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει αρπαγή ανηλίκου και έχουμε παει σε κάτι άλλο που εμείς το λέγαμε εξαρχής, ίσως σε μια έκνομη υιοθεσία.

Σήμερα έχουμε πείσει την γυναίκα να έρθει και να μιλησει με περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να ξετυλιχτει το κουβάρι” είπε η κυρία Παλάβρα.

Κλαίει και οδύρεται η τσιγγάνα

“Η πελάτισσά μου την οποία πηγα και είδα εχθες για να συζητήσουμε λεπτομέρειες της υπεράσπισης ενόψει της σημερινής της απολογίας έκανα 45 λεπτά να την ηρεμήσω από τα κλάματα” αποκάλυψε στο Newsit η δικηγόρος της. 
“Με εκλιπαρούσε να της πω τι γίνεται με το κορίτσι, με εκλιπαρούσε να της πω πως είναι η Μαρία.

Οταν της είπα “εντάξει, η Μαρία είναι σε καλά χέρια” μου είπε “νομίζεις πως ενδιαφέρει η φυλακή;Αν εμένα μου πάρουν τη Μαρία έχω πεθάνει”.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία οτι η μάνα αυτή θα πάρει το παιδί και δεν είχα καμία αμφιβολία από την πρώτη στιγμή” είπε τέλος η δικηγόρος της τσιγγάνας που εμφάνιζε σαν δικό της παιδί την Μαρία.

Ακούστε τι δήλωσε η δικηγόρος της τσιγγάνας στο NewsIt, Μαριέττα Παλάβρα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσιγγάνοι δείχνουν on camera τα κατάξανθα παιδιά τους – VIDEO

Video ντοκουμέντο με τη μικρή Μαρία σε γλέντι στον καταυλισμό των Φαρσάλων! – Daily Mail: Εκμεταλλεύονταν την αθωότητά της, την έβαζαν να ζητιανεύει

Νέες μαρτυρίες για το θρίλερ στα Φάρσαλα: «Πούλησαν τη Μαρία για 500€» – Πως συνδέεται η υπόθεση με την εξαφάνιση του Μπεν στην Κω

Ο Μπεν από την Κω στον ίδιο καταυλισμό με τη μικρή Μαρία; Μάρτυρας κατονομάζει οικογένεια ρομα

Πως θα διασφαλίζεται πια το αδιάβλητο της μητρότητας – Αλλαγές στο νόμο μετά την υπόθεση της μικρής Μαρίας

“Αγόρασαν το παιδί από τη Βουλγάρα μάνα του” λέει συγγενής των τσιγγάνων – Είχαν δει τη Μαρία και στην Κρήτη

Θρίλερ! Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη ζητάει εξέταση dna για τη μικρή Μαρία

Η Μαντλίν, ο Μπεν, ο Άλεξ και η Μαρία – Αχτίδα ελπίδας η 4χρονη στα Φάρσαλα

Μαντλίν, Άλεξ, Μπεν, Μαρία: παιδιά εξαφανισμένα, γονείς απελπισμένοι – Ιστορίες που συγκλόνισαν “επιστρέφουν” με αφορμή την 4χρονη στα Φάρσαλα

Daily Mail: Νέα “υπόθεση Μαντλίν” στα Φάρσαλα;

Μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθούν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας – Αρχίζουν έρευνες σε νοσοκομεία και ιδρύματα για εμπόριο παιδιών!

Οι τσιγγάνοι υποστηρίζουν πως η βιολογική μητέρα της 4χρονης Μαρίας ήθελε να την ξεφορτωθεί – Η αστυνομία βλέπει μεγάλη κομπίνα με τα επιδόματα!

Τηλεφώνημα Σαμαρά σε Βρούτση: Κάθε δυνατή βοήθεια στο 4χρονο αγγελούδι – Σήμα και στην Interpol για να βρουν τους βιολογικούς γονείς

Ψάχνουν τους γονείς του μικρού κοριτσιού, που κρατούσαν τσιγγάνοι στα Φάρσαλα

Αυτό είναι το κοριτσάκι που είχαν απαγάγει και κρατούσαν σε καταυλισμό τσιγγάνοι στα Φάρσαλα

Φάρσαλα: Ασύλληπτο θρίλερ για το κατάξανθο κοριτσάκι – Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι τσιγγάνα – Οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν 10 παιδιά του ζευγαριού

Φάρσαλα: Κορυφώνεται το θρίλερ με το 4χρονο κοριτσάκι – Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι τσιγγάνα!

Φάρσαλα: Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στον καταυλισμό των τσιγγάνων εκτός από το κατάξανθο κοριτσάκι – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε