Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Απολογούνται Γερμενής, Ηλιόπουλος, Μπούκουρας – “Η αλήθεια θα λάμψει”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

– Οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση
– Περίπου 150 οπαδοί της Χ.Α. έξω από τον Άρειο Πάγο
– Τωρα απολογείται ο Γερμενής, στις 12:00 ο Μπούκουρας και στις 15:00 ο Ηλιόπουλος
– Προστατευόμενος μάρτυρας έχει χαρακτηρίσει τον Γερμενή «ταγματάρχη» στην εκπαίδευση νεοσυλλέκτων
– Τάγμα… συμπαράστασης Κασιδιάρης, Γρέγος, Ματθαιόπουλος και Παναγιώταρος
– Κασιδιάρης: Τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι έξω, μόνο εμάς κυνηγάνε

Στις εφέτες ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου απολογούνται σήμερα οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας που κατηγορούνται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον κ. Γερμενή –μεταξύ άλλων στοιχείων που έχουν συλλέξει οι δικαστικές αρχές- περιλαμβάνεται και κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, με την οποία ο βουλευτής χαρακτηρίζεται ως «ταγματάρχης» με κεντρικό ρόλο στην επιλογή και στην εκπαίδευση νεοσύλλεκτων αλλά και σε επιχειρήσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν ο πρώτος που έφτασε στο κτίριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας αφού οι απολογίες ήταν με… ραντεβού. Λίγο πριν τις 12:00 έφτασε ο Στάθης Μπούκουρας και λίγο μετά ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

«Είμαι από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της δικαιοσύνης. Είμαι εδώ βάσει ενός ψευδομάρτυρα. Τα ψέμματα θα καταπέσουν, η αλήθεια θα λάμψει», είπε ο Στάθης Μπούκουρας προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο. Λίγα λεπτά μετά τις 12:00 έφτασε και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.


Ανάλογα στοιχεία περιλαμβάνονται σε κατάθεση άλλου προστατευόμενου μάρτυρα για τον κ. Μπούκουρα ο οποίος εμπλέκεται σε κύκλωμα που πουλά προστασία σε μαγαζιά της Κορίνθου, του Ξυλοκάστρου και του Κιάτου. Και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κατονομάζεται από μάρτυρες ως «μεγάλο στέλεχος» με ιδιαίτερα κομβικό ρόλο στη οργάνωση.

Τάγματα… συμπαράστασης

Περίπου 150 οπαδοί της Χρυσής Αυγής έχουν από νωρίς το πρωί συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου, με ελληνικές σημαίες στα χέρια και συνθήματα τύπου «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Για συμπαράσταση έφτασαν στον Άρειο Πάγο και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Αντώνης Γρέγος και Αρτέμης Ματθαίόπουλος.

Ο υπόδικος, Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε και δήλωση στους δημοσιογράφους.

“Οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι, τα χαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας κυκλοφορούν ελεύθερα, ούτε ένας βουλευτής η υπουργός δεν έχει κληθεί σε ανάκριση για τα σκάνδαλα και τις μίζες.
Οι μόνοι που σύρονται σε ανακρίσεις και παράνομες φυλακίσεις, είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής”, είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαυροντυμένοι μου έκοψαν το αυτί με τα δόντια τους» – Η συγκλονιστική ιστορία του Σαΐντ

Χρυσαυγίτης στο Βόλο σταμάτησε οδηγό για να τον ρωτήσει αν είναι Έλληνας!

“Λιποθύμησα όταν είδα τους δολοφόνους του παιδιού μου” – VIDEO

Ανάληψη ευθύνης για τα… γκαζάκια στους φούρνους Γερμενή

Πειραιώς Σεραφείμ: Στήριξε Κασιδιάρη, εξάψαλμος σε Χρυσή Αυγή και Διαμαντόπουλο

Κόντρα Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη: «Ούτε τη 17Ν καλέσαμε…»

Χρυσή Αυγή: Έλληνες δηλώστε Πακιστανοί να σωθείτε!

Ξέρουν και τους τρομοκράτες που χτύπησαν το σπίτι του Γερμανού Πρέσβη και τους δολοφόνους των 2 νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε