Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έτσι έζησα τον εφιάλτη: Τι λέει στο newsit.gr η μητέρα του 3χρονου για την απόπειρα απαγωγής

Έτσι έζησα τον εφιάλτη: Τι λέει στο newsit.gr η μητέρα του 3χρονου για την απόπειρα απαγωγής

Τις δραματικές στιγμές που έζησε το περασμένο Σάββατο σε σούπερ μάρκετ της Βάρης όταν μια άγνωστη γυναίκα, τσιγγάνα όπως λέει, επιχείρησε να απαγάγει τον τριών ετών γιο της περιγράφει στο newsit.gr η μητέρα του 3χρονου Ανδρέα.

Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το αγοράκι της για να πάει σε σούπερ μάρκετ της περιοχής για τα απαραίτητα ψώνια. Μπήκε στο κατάστημα για στιγμιαία άφησε το χέρι του γιου της για να πιάσει ένα καλαθάκι. Τότε, ο μικρός εξαφανίστηκε!

“Όπως άφησε το παιδί, πέρασε τη τσιγγάνα, τον άρπαξε από το δεξί χέρι και τον έβγαλε εκτός καταστήματος” περιγράφει η μητέρα και συνεχίζει λέγοντας πως ο γιος της σώθηκε γιατί έβαλε τις φωνές. “Ευτυχώς το παιδί άρχισε να φωνάζει. Έτρεξα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα”.

“Τι κάνεις εκεί, παίρνεις το παιδί μου;” είπε η μητέρα του παιδιού, για να πάρει την απάντηση πως όλα έγιναν… κατά λάθος. “Κατά λάθος, το μπέρδεψα με το δικό μου” της είπε. “Δεν υπάρχει χειρότερο από το χάνεις από τα χέρια σου το παιδί σου. Είναι μεγάλο σοκ και για τη μητέρα και για το παιδί”.

Η γυναίκα που άρπαξε το μικρό αγόρι έξω από το σούπερ μάρκετ κατάφερε να διαφύγει πεζή. Μέχρι στο σημείο να φτάσει η αστυνομία, είχε απομακρυνθεί. Όμως η μητέρα διαπληκτίστηκε με άλλους τσιγγάνους που βρίσκονταν στο σούπερ μάρκετ. Όταν μπήκαν σε αυτοκίνητο για να φύγουν, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους σταμάτησαν και έκαναν προσαγωγές.

Ακούστε εδώ τι είπε η μητέρα του παιδιού στο newsit.gr 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε