Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παρουσιάστηκε ο γιος Μπαλτάκος στο Αρχηγείο του Λιμενικού

Παρουσιάστηκε ο γιος Μπαλτάκος στο Αρχηγείο του Λιμενικού

Δεν είναι… αγνοούμενος πλέον ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου. Ο Δημήτριος Γεώργιος Μπαλτάκος μετά τις σκηνές απείρου κάλους με την επίθεση κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία τους στη Βουλή εξαφανίστηκε προφανώς περιμένοντας να παρέλθει το αυτόφωρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παρουσιαστεί από τις έξι σήμερα το πρωί στο Αρχηγείο του Λιμενικού και πλέον αναμένει την κλήση του από τον Εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση της πρωτοφανούς για τα κοινοβουλευτικά χρονικά επίθεσης.

Από εδώ και πέρα ο ΟΥΚας Δημήτριος Γεώργιος Μπαλτάκος θα παρουσιάζεται καθημερινά στο αρχηγείο έως και την κλήση του και όχι στη μονάδα αφού βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ.

Για την υπόθεση, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αθανάσιος Αθανασόπουλος, είχε διατάξει τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για το θέμα, που ανατέθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος.

Επίσης, ο σημαιοφόρος του λιμενικού είχε τεθεί από την πρώτη στιγμή του επεισοδίου στη διάθεση της υπηρεσίας του.

Εναντίον του Δ.Μπαλτάκου υποβλήθηκε μήνυσε από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, ωστόσο η αυτόφωρη διαδικασία έληξε χθες βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε