Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρουπακιώτης: διαστρέβλωσαν όσα είπα για Σαμαρά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για κάποιους που “όφειλαν” όπως είπε να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά του έκανε λόγο ο Α. Ρουπακιώτης αναφερόμενος στα περί πιέσεων από την Ε.Ε. και εβραϊκές οργανώσεις για τις διώξεις κατά τις Χρυσής Αυγής.

Οι δηλώσεις προ μηνών του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης στον ΣΚΑΙ για τις διώξεις κατά τις Χρυσής Αυγής έδωσαν αφορμή σε πολλούς να μιλήσουν για υπόνοιες πιέσεων στην κυβέρνηση ώστε να “στηθεί” δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί συνέδεσαν τις δηλώσεις αυτές με τα όσα ακούγεται να λέει στη συνομιλία του με τον Η. Κασιδιάρη ο Τ. Μπαλτάκος και με τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός υπέκυψε σε πιέσεις εβραϊκών οργανώσεων.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Ρουπακιώτης ανέφερε ότι κάποιοι διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις του και πως δεν θα διστάσει να επαναλάβει πως την περίοδο εκείνη έρχονταν ο επίτροπος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Μάλστρομ, αλλά και εβραϊκές οργανώσεις και έλεγαν επιτέλους τι κάνετε με τη Χρυσή Αυγή.
Τότε, είπε ο κ. Ρουπακιάς, υπήρξε αλλαγή πολιτικής και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντώνης Σαμαράς το εξήγγειλε στις ΗΠΑ.
Αυτό είπε πως ανέφερε ο κ. Ρουπακιώτης και πως κάποιοι “όφειλαν να το διαστρεβλώσουν”.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε