Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Απειλούν με νέες αποκαλύψεις οι χρυσαυγίτες – Κασιδιάρης: Έχω βίντεο και με βουλευτές άλλων κομμάτων – Παναγιώταρος: Μίλησα κι εγώ με τον Μπαλτάκο

Απειλούν με νέες αποκαλύψεις οι χρυσαυγίτες – Κασιδιάρης: Έχω βίντεο και με βουλευτές άλλων κομμάτων – Παναγιώταρος: Μίλησα κι εγώ με τον Μπαλτάκο

– Είχαμε συνεχώς επαφές με τον Τάκη Μπαλτάκο, υποστηρίζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος
Βίντεο με τον πρώην γγ του υπουργικού συμβουλίου φέρεται να έχει και ο Ηλίας Παναγιώταρος
– Υποστηρίζει πως σε αυτό του επιβεβαιώνει την παρέμβαση Αθανασίου στη Δικαιοσύνη
– Παναγιώταρος: Πρωτεργάτες Σαμαράς και Βορίδης – “Πριν 2 μήνες καταγράφηκε η συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη”
Κασιδιάρης: Βουλευτές όλων των κομμάτων, όχι μόνο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκαν πως υπήρξε σκευωρία
– Φήμες για βίντεο 28 λεπτών με αναφορές σε δικαστές και τις συζύγους τους

Δεν έχουν τέλος οι απειλές της Χρυσής Αυγής πως υπάρχουν κι άλλα βίντεο τύπου Μπαλτάκου και τα οποία “καίνε” βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μετά τις απειλές του Ηλία Παναγιώταρου από το βήμα της Βουλής, έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι Ε και προανήγγειλαν τη δημοσιοποίηση νέων βίντεο όχι μόνο από συνομιλίες τους με τον τέως γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο, αλλά και από υποκλοπές συνομιλιών με βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Και οι τρεις υποστήριξαν ότι είχαν συνεχείς επαφές με τον Τάκη Μπαλτάκο, με τον Ηλία Παναγιώταρο να ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει και συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον πρώην κυβερνητικό αξιωματούχο και στο οποίο, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, του επιβεβαιώνει πως ο Χαράλαμπος Αθανασίου πήρε τους ανακριτές όχι μόνο για να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας αλλά για να παρέμβει στο έργο της.

Ηλίας Κασιδιάρης: Η Νέα Δημοκρατία είναι ο εχθρός μας, που μας έκλεισε στη φυλακή! Έχω φίλους σε όλα τα κόμματα, πλην Νέας Δημοκρατίας

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την άλλη, υποστήριξε ότι έχει συνομιλήσει με βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα.

«Μίλησα με όσους βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος υποστήριξαν την αθωότητα της Χρυσής Αυγής ή μάλλον υποστήριξαν ότι βιώνουμε μία σκευωρία. Αυτοί δεν ανήκουν μόνο στη Ν.Δ ούτε μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν και σε άλλα κόμματα. Μίλησα δηλαδή με βουλευτές, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος-δεν χρειάζεται να πω ονόματα σε αυτή τη φάση», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Yποστήριξε δε πως από τη στιγμή που έκανε σχετική ερώτηση στη Βουλή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, «προφανώς κάτι έχω ακούσει, κάτι ξέρω».

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν διέψευσαν και την πληροφορία που είπε πως έχει ο Γιώργος Τράγκας, ότι δηλαδή υπάρχουν καταγεγραμμένες και συνομιλίες, στις οποίες «γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που πραγματικά προκαλούν σάλο. Υπάρχουν έξι επτά βίντεο, το ένα είναι 28 λεπτά στα οποία ο Μπλατάκος μιλά για δικαστές ακόμη και στις συζύγους τους».

Παναγιώταρος: Ενορχηστρωτής ο Βορίδης

Το βίντεο – υποκλοπή του Ηλία Κασιδιάρη με τον Τάκη Μπαλτάκο καταγράφηκε πριν από δυο μήνες ισχυρίστηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη στο κανάλι ΑΡΤ.

Παράλληλα, είπε πως είχε κι ο ίδιος συνομιλήσει με τον τέως γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου στο κυλικείο της Βουλής, χωρίς όμως να καταγράψει τη συνομιλία. «Για κάποιο λόγο ο κύριος Μπαλτάκος τα είχε εκμυστηρευτεί και σε εμένα. Ακριβώς τα ίδια, με κάποιες μικρές παραλλαγές», είπε, ενώ κατηγόρησε τον Μάκη Βορίδη ως “ενορχηστρωτή” των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.

«Αν ήμασταν πονηρεμένοι θα είχαμε καταγράψει πολλές ιστορίες που έγιναν από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στη Βουλή και είχαν προσεγγίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους έδωσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να φύγουν ή να ανεξαρτητοποιηθούν», υποστήριξε και πρόσθεσε πως οι συνομιλίες αυτές δεν έχουν καταγραφεί.

Τόνισε δε ότι ο Τάκης Μπαλτάκος έχει δηλώσει για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αλεξόπουλο Βαλάντη, ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί, ότι «έγινε συνεννόηση με μεγάλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και άλλον βουλευτή Λάρισας ή όμορου δήμου, έγινε οικονομική συναλλαγή. Πήρε λεφτά για να φύγει από τη Χρυσή Αυγή. Θα το αναδείξουμε τις επόμενες ώρες».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης πως έχει παραδεχτεί ότι «έπαιρνε τηλέφωνο την ανακρίτρια τη στιγμή που ανακρινόταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναγιώταρος: Ετοιμαστείτε και για άλλα βίντεο – Ευθεία απειλή της Χρυσής Αυγής και για άλλες αποκαλύψεις τύπου Μπαλτάκου!

Άγριος καυγάς στη Βουλή για τον Μπαλτάκο – Μιχελάκης: “Πάτε χέρι – χέρι με την Χρυσή Αυγή” – Λαφαζάνης: “Ορχήστρα της κυβέρνησης ήταν ο Μπαλτάκος”

Τσούκαλης: Ο Μπαλτάκος μας είχε απειλήσει με κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – Χρυσής Αυγής

Εισαγγελέας για το βίντεο – Μπαλτάκου – Την Τρίτη θα καταθέσει ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης

Ομολογία Μπαλτάκου: Έβλεπα όλη την Χρυσή Αυγή – Υπάρχουν και άλλες συνομιλίες -Προαναγγέλει και άλλα βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε