Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι έγινε όταν ο Σαμαράς έμαθε για το βίντεο Μπαλτάκου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το σοκ που προκάλεσε στην κυβέρνηση η διαρροή του βίντεο με πρωταγωνιστές τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη φαίνεται στην περιγραφή των στιγμών της ενημέρωσης του ίδιου του Πρωθυπουργού από συνεργάτη του.

Όπως γράφει στη στη στήλη του στα Νέα ο Γιώργος Παπαχρήστος κάτωχρος ο Πρωθυπουργός μόλις ενημερώθηκε για το θέμα ζήτησε συγνώμη και έσπευσε να αποχωρήσει από μια σύσκεψη με συνεργάτες του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη: «Ενας βουλευτής της Β’ Αθηνών μου διηγήθηκε την εικόνα του Σαμαρά όταν έμαθε τα καθέκαστα. Προήδρευε της σύσκεψης των βουλευτών για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Κουμουτσάκου στην περιφέρεια Αττικής. Χτύπησε το τηλέφωνό του. Είδε ποιος ήταν και απέρριψε την κλήση. Το τηλέφωνο ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά, σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα. Οταν ξαναγύρισε “ήταν κάτωχρος. Ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε ύστερα από λίγο. Εγώ νόμισα ότι ή αεροπλάνο έπεσε ή τρένο εκτροχιάστηκε” μου ανέφερε ο βουλευτής. Ποιος ήταν όμως στο τηλέφωνο; Αρχικά κυκλοφόρησε ότι ήταν ο “πιστός” Δ. Σταμάτης αλλά από το Μέγαρο Μαξίμου με ενημέρωσαν χθες το βράδυ ότι ο πρόεδρος ενημερώθηκε από τη Βουλή, από συνεργάτη του γραφείου Τύπου που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση».

Διαβάστε επίσης:
Ποιος Μπαλτάκος; Η χώρα βγαίνει στις αγορές! – Αλλαγή ατζέντας επιχειρεί το Μαξίμου

Ομολογία Μπαλτάκου: Έβλεπα όλη την Χρυσή Αυγή – Υπάρχουν και άλλες συνομιλίες -Προαναγγέλει και άλλα βίντεο

Οι αποκαλύψεις για τον Μπαλτάκο επιταχύνουν την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές – Συνάντηση αύριο Σαμαρά-Βενιζέλου

Καταγγελίες Παναγούλη: Μπαλτάκος, Δένδιας, Βορίδης και Γεωργιάδης η ακροδεξιά ομάδα

Άγριος καυγάς στη Βουλή για τον Μπαλτάκο – Μιχελάκης: “Πάτε χέρι – χέρι με την Χρυσή Αυγή” – Λαφαζάνης: “Ορχήστρα της κυβέρνησης ήταν ο Μπαλτάκος”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε