Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται ότι λήστεψε βενζινάδικο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ε’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο ειδικός φρουρός, που κατηγορείται ότι λήστεψε με το υπηρεσιακό του πιστόλι βενζινάδικο στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., απολογούμενος, ομολόγησε την πράξη του, την οποία φέρεται να απέδωσε σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκε τελικά ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε σε υπηρεσία της ανατολικής Θεσσαλονίκης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εμφανίστηκε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου, με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου, ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, αρπάζοντας από τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας 500 ευρώ.

Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε με το Ι.Χ. της μητέρας του, αλλά ο ιδιοκτήτης και ο γιος του τον ακολούθησαν, ενημερώνοντας, την ίδια ώρα, την Αστυνομία για την πορεία του δράστη.
Στην καταδίωξη που ακολούθησε ο 33χρονος έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τη σύλληψη,
ενώ έπεσε σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να ακινητοποιηθεί κι ο ίδιος να συλληφθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Τούρκοι θέλουν να επενδύσουν σε ξενοδοχεία της Βόρειας Ελλάδας

Κι άλλους μετανάστες παράτησαν στο Αιγαίο! 16 εντοπίστηκαν στο νησάκι Παναγία Οινουσσών Χίου

Θεσσαλονίκη: Σε υποτονικό κλίμα οι αυριανές φοιτητικές εκλογές

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για λαθραία τσιγάρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε