Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανώγεια: “Έτσι άδειασε το πιστόλι” – Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος του 29χρονου στο Live News (video)

Ανώγεια: “Έτσι άδειασε το πιστόλι” – Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος του 29χρονου στο Live News (video)

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το διπλό φονικό στα Ανώγεια μετέφερε ο δικηγόρος του 29χρονου φερόμενου ως δράστη στην εκπομπή του Mega, “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο. 

Ο Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος του 29χρονου Καλομοίρη που πυροβόλησε εναντίον του φερόμενου ως δολοφόνου του 63χρονου πατέρα του, Λευτέρη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (02.04.2020) στα Ανώγεια, καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της οικογένειας Ξυλούρη – που θρηνεί, επίσης, τον 30χρονο γιο της – περί ενός όπλου.

Ο πατέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, υποστηρίζει ότι ο γιος του δεν είναι εκείνος που  πυροβόλησε και σκότωσε τον 63χρονο, καθώς – όπως ανέφερε – στα χέρια του δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας.

Click4more: Ανώγεια: Λέξη προς λέξη ο μοιραίος καβγάς που οδήγησε στο διπλό φονικό – Οι “Γκεσταπίτες”, τα ουρλιαχτά, οι πιστολιές (pics, video)

“Να αφήσουμε την ανάκριση να κάνει τη δουλειά της. Αν δεν έχεις δικογραφία, καλό είναι να μην μιλάς, όταν δεν έχεις καλή εικόνα”, σχολίασε αρχικά ο συνήγορος του 29χρονου Καλομοίρη, Διονύσης Βέρρας και πρόσθεσε:

“Είναι δύο σίγουρα τα όπλα, με βάση τα ευρήματα της Αστυνομίας. Θα βγουν οι βαλλιστικές και θα δείξουν πόσα διαμετρήματα διαφορετικά υπήρχαν. Δεν υπάρχει επί των αντικειμενικών ευρημάτων άλλη άποψη”.

Σε ό,τι αφορά στο αν ο πελάτης του όντως είναι αυτός που σκότωσε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, ο κ. Βέρρας λέει:

“Προφανώς και παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε, στην κατάσταση που βρέθηκε. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη να ακούς τις φωνές της μάνας σου και να βλέπεις τον πατέρα σου νεκρό. Έτσι άδειασε το πιστόλι στον δράστη…”.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του κ. Βέρρα στον Νίκο Ευαγγελάτο

Νωρίτερα, η εισαγγελέας Ρεθύμνου άσκησε σε βάρος του νεαρού Καλομοίρη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο για το φόνο του 30χρονου συχωριανού του Γιώργου Ξυλούρη.

Ο τραγικός πρωταγωνιστής του φονικού στα Ανώγεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (06.05.2020). 

Ανώγεια: Η μεγαλοψυχία της κόρης του Λευτέρη Καλομοίρη – Η φράση που ράγισε και τις πέτρες

Τη Δευτέρα (04.05.2020) που ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι ότι μέσα στον βαθύ της πόνο η κόρη του θύματος πραγματικά έδειξε μεγαλοψυχία.

Η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στον μικρό επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων μαζί με τον πατέρα της αποχαιρέτησε και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό”.

Κάλεσε μάλιστα την ανωγειανή κοινωνία να παραμείνει ψύχραιμη και ενωμένη! Παράλληλα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με μαντινάδες και χορό “γιατί αυτά του άρεσαν πάντα”.

Στο τελευταίο αντίο στον 63χρονο βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, όπως συνέβη και στην κηδεία του 30χρονου το απόγευμα της Κυριακής (03.05.2020), καθώς το χωριό δεν έκανε κανένα διαχωρισμό.

με πληροφορίες και από neakriti.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις