Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δολοφονία Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα: Ο δράστης “εξαφάνισε” τα ηλεκτρονικά “ίχνη”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησε στο κινητό αλλά και στο τάμπλετ του 47χρονου Αρχιμανδρίτη, προσπάθησε να κρύψει ο αδίστακτος δολοφόνος που έκοψε με βία το νήμα τις ζωής του άτυχου ιερέα μέσα στο διαμέρισμά του, στην περιοχή του Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στο διαμέρισμα του άτυχου ιερέα δεν βρήκαν ούτε το κινητό του τηλέφωνο, ούτε το τάμπλετ του, το οποίο μάλιστα ποτέ δεν αποχωρίζονταν.

Όπως όλα δείχνουν ο δολοφόνος φεύγοντας από το διαμέρισμα του 47χρονου ιερέα, πήρε μαζί του τόσο το κινητό, όσο και το τάμπλετ του θύματος, και με δεδομένο το γεγονός πως κυρίως η συσκευή του κινητού τηλεφώνου δεν ήταν κάποιας γνωστής μάρκας η ακριβό μοντέλο, οι αστυνομικοί εκτιμούν, πως ίσως ο δράστης ήθελε να κρύψει με το τρόπο αυτό τα διαδικτυακά του ίχνη και ίσως τις τηλεφωνικές επαφές που είχε με το θύμα, πριν φθάσει έξω από το διαμέρισμα του Ιερόθεου όπως ήταν το ιερατικό όνομα του άτυχου Αρχιμανδρίτη.

Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, έχουν ζητήσει άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, αλλά και διαδικτυακών συνδέσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν τις τελευταίες επαφές του Αρχιμανδρίτη, τόσο τις τηλεφωνικές όσο και τις διαδικτυακές.

Άλλωστε εδώ και μέρες οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν την πληροφορία, πως ο άτυχος ιερέας, την μοιραία για την ζωή του ημέρα, είχε ένα ραντεβού και μάλιστα είχε ακυρώσει συνάντηση με συγγενικό του πρόσωπο.

Κατά συνέπεια οι έρευνες των Αστυνομικών έχουν επικεντρωθεί σε αυτό το ραντεβού και αναζητούν στοιχεία ανάμεσα στα άτομα που κατά καιρούς είχε ευεργετήσει ο ιερέας, κάνοντας το Χριστιανικό του καθήκον, ακόμα και σε χρήστες ναρκωτικών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε