Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δολοφονία επιχειρηματία στη Βούλα: Αίμα πριν τα εγκαίνια – Γιατί οι αστυνομικοί “τσεκάρουν” τη Μύκονο

Δολοφονία επιχειρηματία στη Βούλα: Αίμα πριν τα εγκαίνια – Γιατί οι αστυνομικοί “τσεκάρουν” τη Μύκονο

– Τι ήξεραν οι δράστες που είχαν στήσει ενέδρα στον επιχειρηματία στη Βούλα
– Η δολοφονία έγινε ελάχιστα λεπτά πριν τα εγκαίνια νέας εταιρείας του 46χρονου
– Η μηχανή, οι κάμερες και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί
– Γιατί μπαίνει στο μικροσκόπιο των ερευνών η Μύκονος
– Το παρελθόν με τα ναρκωτικά και ο γάμος της χλιδής με την καλλονή παίκτρια ριάλιτι

Οι αστυνομικοί που μετέχουν στις έρευνες έχουν προς το παρόν ελάχιστα στοιχεία στα χέρια τους για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Βούλα. Οι έρευνες είναι ακόμη στο σκοτάδι και έτσι προσπαθούν κομμάτι, κομμάτι να συνδέσουν το παζλ της “εκτέλεσης” του 46χρονου. Οι έρευνες περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε δραστηριότητα του θύματος από την περίοδο που άρχισαν τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για ναρκωτικά, ως τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Η έρευνα μάλιστα φαίνεται ότι φτάνει ως τη Μύκονο, η οποία δεν φαίνεται πως ήταν μόνος ο τόπος όπου επέλεξε να παντρευτεί την καλλονή σύζυγό του.

Τα πρώτα στοιχεία

Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να πάρουν καταθέσεις τόσο από την σύζυγο του 46χρονου, όσο όμως και από τους περίοικους στη Βούλα.


Από τις μαρτυρικές καταθέσεις φαίνεται ότι προκύπτει πως οι δράστες της δολοφονίας χρησιμοποίησαν μηχανή. Υπήρξαν άνθρωποι που άκουσαν θόρυβο μηχανής αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Έτσι οι αστυνομικοί ξεκίνησαν από χθες τη νύχτα να συλλέγουν υλικό από τις δεκάδες κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες σε σπίτια της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την ύποπτη μηχανή και το δρομολόγιο των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία.

Τα εγκαίνια της επιχείρησης

Οι δολοφόνοι του 46χρονου είναι δεδομένο ότι είχαν στήσει καρτέρι. Η ώρα που έγινε το περιστατικό δείχνει ότι οι δράστες περίμεναν το θύμα να βγει από το σπίτι μαι αυτό οδηγεί ίσως στο συμπέρασμα πως γνώριζαν ότι ο 46χρονος εκείνη την ώρα θα έφευγε από το σπίτι για να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων που είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Αυτό επίσης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ήξεραν καλά τόσο τις κινήσεις όσο και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

Όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις οι αστυνομικοί θα κινηθούν σε έρευνα με τη μέθοδο των ομόκεντρων κύκλων. Ξεκινούν από τον έλεγχο στοιχείων από τον στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος και στη συνέχεια θα επεκταθούν στον επαγγελματικό του χώρο.
Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξουν ξανά οι φάκελοι των υποθέσεων ναρκωτικών σε Ελλάδα και Αυστραλία στις οποίες είχε εμπλακεί στο παρελθόν, όμως στο μικροσκόπιο θα μπει και η Μύκονος.

Το νησί ήταν αγαπημένος τόπος διακοπών για τον 46χρονο, εκεί επέλεξε να κάνει τον “χλιδάτο” του γάμο με την καλλονή σύζυγό του, ωστόσο το νησί των ανέμων έχει γίνει και τόπος αντιπαράθεσης κυκλωμάτων της νύχτας.
Έτσι οι αστυνομικοί θα “τσεκάρουν” ακόμη και την πιθανότητα κάποια επαγγελματική δραστηριότητα του 46χρονου στην περιοχή να τον έφερε αντιμέτωπο με κυκλώματα που λυμαίνονται το νησί “πουλώντας προστασία”.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις