Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δολοφονία μικρής Στέλλας: Δεν είπε κουβέντα ο παιδοκτόνος – Η οργή της μητέρας [vid]

Δολοφονία μικρής Στέλλας: Δεν είπε κουβέντα ο παιδοκτόνος – Η οργή της μητέρας [vid]

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 61χρονος πρώην αστυνομικός ο οποίος προανακριτικά ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρονη κορούλα του Στέλλα. Πρόκειται για το έγκλημα το οποίο σόκαρε το πανελλήνιο με την τελευταία πράξη του δράματος να παίζεται σήμερα (02.05.2017) το μεσημέρι στην Σαντορίνη.

Ο 61χρονος έμεινε στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας για μικρό χρονικό διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες κράτησε κλειστά τα χαρτιά καθώς δεν απάντησε στις ερωτήσεις του ανακριτή, ενώ εμμένει στον ισχυρισμό του ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πήρε τελικά τον δρόμο για τις φυλακές.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του και μητέρα της Στέλλας δήλωσε, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση. Ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητρίου δήλωσε ότι η μητέρα αισθάνεται πλέον οργή για τον παιδοκτόνο.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο τόνισε πως: “τόση μεθοδικότητα χωρίς να είναι σχεδιασμένο, τι να πω… Μπράβο”. Επιπλέον ο δικηγόρος ανέφερε πως στο απολογητικό του υπόμνημα επικαλείται ένα περαστικό που επιβάρυνε τη ψυχολογική του κατάσταση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε