Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Επαγγελματίες” και σχολαστικοί οι ληστές του Σούπερ Μάρκετ στο Γαλάτσι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επαγγελματίες του είδους, οι οποίοι είχαν κάνει ενδελεχή παρακολούθηση του χώρου που θα χτυπούσαν, “βλέπει” η Ασφάλεια πίσω από την θρασύτατη ληστεία που σημειώθηκε χθες το πρωί σε Σούπερ Μάρκετ γνωστής αλυσίδας, στην περιοχή του Γαλατσίου.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στην υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος και μάλιστα στο υπόγειο πάρκινγκ του Σούπερ Μάρκετ, κοντά στο σημείο που βρίσκεται η θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου της. Μάλιστα φορούσαν φόρμες εργασίας, προκειμένου να φαίνονται ως υπάλληλοι που εκτελούν κάποια εργασία στο κατάστημα.

Οι καλά διαβασμένοι κακοποιοί, φαίνεται πως καθ’ όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας είχαν παρακολουθήσει το Σούπερ Μάρκετ, μάλλον εμφανιζόμενοι ως πελάτες, επισημαίνοντας τα σημεία τα οποία θα τους παρείχαν ασφάλεια για να στήσουν καρτέρι στην υπεύθυνη λειτουργίας.

Άλλωστε φαίνεται πως γνώριζαν παράλληλα, πως στο χρηματοκιβώτιο του καταστήματος ήταν αποθηκευμένες εισπράξεις τουλάχιστον δυο ημερών, λόγο των αργιών που είχαν προηγηθεί.

Λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας, οι δυο κακοποιοί μπήκαν αθέατοι στο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ, στήνοντας καρτέρι στην υπεύθυνη του καταστήματος. Στης 07:15 που η γυναίκα ανυποψίαστη βγήκε από το αυτοκίνητο της ήλθε αντιμέτωποι με τους δυο οπλοφόρους, οι οποίοι την απείλησαν και την ανάγκασαν μέσω του ασανσέρ του προσωπικού να ανεβούν στο γραφείο της όπου και βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Εκεί με το πιστόλι κολλημένο στον κρόταφο της έντρομης γυναίκας, την υποχρέωσαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Στην συνέχεια και αφού έκοψαν το σταθερό τηλέφωνο και πήραν το κινητό τηλέφωνο της υπεύθυνης λειτουργίας, την κλείδωσαν στο γραφείο και έφυγαν.

Οι δράστες της θρασύτατης ληστείας διέφυγαν από το σημείο με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που είχαν παρκάρει έξω από το Σούπερ Μάρκετ. Λίγη ώρα μετά και αφού είχε ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση, αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας ανακάλυψαν στην Κυψέλη εγκαταλειμμένη την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και σε διπλανό κάδο απορριμάτων, δυο κουκούλες και τις φόρμες εργασίας. Άμεσα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ερευνηθούν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε