Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Επεισόδια στο Μετς: Πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου ανάμεσα στους συλληφθέντες

Μετς
Φωτογραφία Eurokinissi

Πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Μετς, το βράδυ του Σαββάτου (09.12.2017).

Τα θλιβερά επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς στο Μετς, φαίνεται πως έχουν… ερυθρόλευκη απόχρωση.

Συνολικά, συνελήφθησαν εννέα άτομα. Αρχικά έγιναν 11 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι οκτώ από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας από 16 έως 39 ετών και ο ένας Αλβανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr από την αστυνομία εκτιμάται πως πίσω από την επίθεση είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Άλλωστε, κάποιοι από τους συλληφθέντες είναι «γνωστοί» οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και έχουν… απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Ανάμεσα σε αυτούς, και ο πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου είχε άδεια οπλοφορίας, η οποία του είχε αφαιρεθεί και του επιστράφηκε το 2017. Ο άνδρας όταν συνελήφθη δεν είχε όπλο ενώ επιτέθηκε σε αστυνομικό της ΔΙΑΣ, “γκρεμίζοντας” τον από την μοτοσικλέτα.

Την Δευτέρα (11.12.2017), οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις