Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επικεφαλής ιατροδικαστών: Δεν έχει ζητηθεί καμμία πραγματογνωμοσύνη για τους 4!

ΦΩΤΟ INDYMEDIA
ΦΩΤΟ INDYMEDIA

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Φίλιππου Κουτσάφτη για το αν ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη για τους 4 συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης που συνδέονται από τις αρχές με την τρομοκρατία.

“Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν έρθει ούτε έγγραφες παραγγελίες ούτε οι ίδιοι, ώστε να γίνει πραγματογνωμοσύνη” ανέφερε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Φίλιππος Κουτσάφτης.

Όπως είπε, πάντως, ο κ. Κουτσάφτης “μεταξύ ξυλοδαρμού και βασανισμού υπάρχει τεράστια διαφορά. Άλλο βασανίζω για να προκαλέσω πόνο και άλλο έχω δείρει κάποιον. Αυτό έχουμε την εμπειρία να το διακρίνουμε και είναι η δουλειά μας”.

Την ίδια ώρα τρεις φωτογραφίες που “ανέβηκαν” στo indymedia απεικονίζουν όπως αναφέρεται άνδρες των ΕΚΑΜ στα επείγοντα του Ευαγγελισμού όπου μεταφέρθηκε ο Ανδρέας Μπουρζούκος στις 3 Φεβρουαρίου και οι οποίοι πάνοπλοι βρίσκονται μέσα στα ιατρεία την ώρα που τον εξετάζουν.

Όπως αναφέρεται επίσης στο indymedia, όταν ο επικεφαλής ιατρός του χειρουργικού τμήματος τούς ζήτησε να τον αφήσουν να εξετάσει τον Μπουρζούκο χωρίς την παρουσία οπλισμένων ανδρών, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να παραβούν τις εντολές του διοικητή τους.

ΦΩΤΟ INDYMEDIA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Πυρήνες της Φωτιάς”: Δεν είναι μέλη μας οι 4 συλληφθέντες του Βελβεντού

Έφτυσαν τους αστυνομικούς φεύγοντας από την Κοζάνη (VIDEO)

Μάνα αστυνομικού απέναντι στους τρομοκράτες! (VIDEO)

Το USB «μίλησε»: βρέθηκαν μέρη προκηρύξεων – Δε φαίνεται σύνδεση με τη βομβιστική επίθεση στο Mall


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε