Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Τι έκανε η 35χρονη την παραμονή της σύλληψης της – Οι αποκαλύψεις φίλης της

βιτριόλι

Φίλης της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Τα νέα στοιχεία για την 35χρονη΄.

Σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, συμπεριφερόταν η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου σε βάρος της άτυχης Ιωάννας. 
Στενή φίλη της 35χρονης, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, για τη βραδιά που πέρασαν μαζί, την παραμονή της σύλληψης της, αλλά και για τη συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα. Όπως υποστήριξε, δεν την είχε αναφέρει τίποτα ούτε για κάποιον άνδρα, ούτε για την Ιωάννα. Ήταν ευδιάθετη και φερόταν απολύτως φυσιολογικά, χωρίς να κινήσει την οποιαδήποτε υποψία.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

“Η κακία και η ζήλια δεν είναι ψυχική ασθένεια”

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, είπε ότι η προσπάθεια να παρουσιαστεί η κατηγορούμενη ως ψυχικά ασθενείς προσβάλλει εκείνους που όντως πάσχουν από κάποια ψυχική νόσο.

“Την κακία και τη ζήλια και την απαξία για την ανθρώπινη ζωή δεν θα την ονομάσουμε ψυχική ασθένεια, με συγχωρείτε. Έχω πληροφορηθεί ότι πρόκειται για μια απολύτως συγκροτημένη κοπέλα η οποία ήξερε ακριβώς πως πρέπει να κινηθεί , πώς να κάνει το έγκλημα”, τόνισε ο κ. Λύτρας.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Οι συναντήσεις της Ιωάννας με την 35χρονη – Το μπάτσελορ και η κουμπαριά

Πρόσθεσε ότι αντιλαμβάνεται τη δύσκολη θέση του συνηγόρου της 35χρονης, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της, ωστόσο ένα άτομο φυσιολογικό με οικογενειακές και φιλικές επαφές και σταθερή εργασία, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται έτσι εύκολα ψυχικά ασθενής.

Τρίτο χειρουργείο για την Ιωάννα

Για την πορεία αποκατάστασης της υγείας της άτυχης Ιωάννας, μίλησε στην εκπομπή η Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στη Μονάδας Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου.

“Έχουν γίνει τρία χειρουργεία, έχουν πάει καλά. Έχει αναρρώσει καλά και την άλλη εβδομάδα θα πάει στο επόμενο”, τόνισε.

Η κα Καλοφώνου εξήγησε ότι αν δεν είχε η Ιωάννα την ετοιμότητα και την εξυπνάδα να θυμηθεί ότι υπάρχει φαρμακείο κοντά, το οξύ θα μπορούσε να μείνει πάνω της και να συνέχιζε να καιγόταν, ή αν λιποθυμούσε θα μπορούσε να το εισπνεύσει και το εισπνευστικό έγκαυμα έχει τεράστια θνητότητα.

Στο ερώτημα εάν η επίθεση στην Ιωάννα θα μπορούσε να τη σκοτώσει, απάντησε “βεβαίως, δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις