Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Πέρασε τον 55χρονο Γερμανό για αγριογούρουνο και τον σκότωσε;

Φθιώτιδα: Πέρασε τον 55χρονο Γερμανό για αγριογούρουνο και τον σκότωσε;
ΦΩΤΟ από το digitalstar

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον 55χρονο Γερμανό κυνηγό, που ζούσε μόνιμα στον Κέδρο Αρκίτσας του δήμου Λοκρών και εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική τοποθεσία, ανάμεσα σε ελαιόδενδρα, πυροβολημένος στο στήθος και με τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα όσα λένε αστυνομικές πηγές στο newsIT.gr ο κυνηγός πιθανότατα ήταν σε καρτέρι για αγριογούρουνα όταν τον πυροβόλησε ο άγνωστος δράστης. Ο πυροβολισμός ήταν πισώπλατος όμως ο δράστης, φαίνεται πως στη συνέχεια γύρισε ανάσκελα το θύμα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ο δράστης είναι άλλος κυνηγός που πέρασε για αγριογούρουνο το θύμα και πυροβόλησε; Τα σκάγια πάντως που βρέθηκαν στο σημείο ήταν σκάγια για αγριογούρουνα, τα οποία βγήκαν από το θώρακα του άτυχου Γερμανού, αφού διαπέρασαν τον αυχένα του.

Περίεργο είναι και το γεγονός ότι ο δράστης φρόντισε να εξαφανίσει το όπλο του άτυχου κυνηγού, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί. 500 μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, βρέθηκαν τα κλειδιά του κυνηγού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 55χρονος Γερμανός δεν είχε απασχολήσει ποτέ την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ωστόσο, εξετάζουν και το ενδεχόμενο, δράστης και θύμα να είχαν προσωπικές διαφορές…

Η αποκάλυψη του εγκλήματος

Ο 55χρονος Γερμανός κυνηγός που ζούσε μόνιμα στον Κέδρο Αρκίτσας του δήμου Λοκρών εντοπίστηκε σε αγροτική τοποθεσία, ανάμεσα σε ελαιόδενδρα, όπως φαίνεται στα επόμενα πλάνα, πυροβολημένος στο στήθος ενώ φέρει τραύματα και στο κεφάλι.

Το θύμα πυροβολήθηκε πισώπλατα, δίπλα στο αυτοκίνητο του ένα ασημί Opel τύπου τζιπ. Από τα ευρήματα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το θύμα σκοτώθηκε αρκετές ώρες, πριν βρεθεί τυχαία, από έναν ηλικιωμένο που περπατούσε στην περιοχή.

Φορώντας ρούχα παραλλαγής και με φυσιγγιοθήκη στη μέση του, προφανώς είχε βγει για κυνήγι ωστόσο το όπλο του δεν βρέθηκε πουθενά. Επίσης το γεγονός ότι πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα κάνουν τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν και το ενδεχόμενο της ληστείας.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και βέβαια η έρευνα συνεχίζεται.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Εικόνες από το digitalstar

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις