Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία της δολοφονίας της Κάρολαϊν» – Τι λέει ο συνήγορος του πιλότου

Γλυκά Νερά

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί ο Βασίλης Σπύρου, συνήγορος του 32χρονου πιλότου που ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του, Κάρολαϊν.

Ο κ. Σπύρου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως «θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του ούτε και θα ήθελα».

Click4more: Γλυκά Νερά: «Τέτοια σκηνοθεσία;» – Σοκαρισμένος ο εκπαιδευτής του από την «έμπνευση» του πιλότου για το έγκλημα

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου.

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επανέλαβε την έκκληση του, αναφέροντας «παρότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ και πάλι να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας».

Μάλιστα όπως τόνισε για το έγκλημα που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία πως «και εγώ έχω ταραχθεί».

Τέλος δικηγόρος του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, «έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις