Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Οι δικαιολογίες του συζυγοκτόνου για την αφαίρεση της κάρτας της κάμερας – Όλα τα νέα στοιχεία

Γλυκά Νερά: Οι δικαιολογίες του συζυγοκτόνου για την αφαίρεση της κάρτας της κάμερας – Όλα τα νέα στοιχεία

Τι συνέβη την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά αναφορικά με την κάμερα προσπάθησε να εξηγήσει ο 32χρονος συζυγοκτόνος.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε πως η κάμερα σταματά να την καταγραφή όταν κάποιος μπει να δει τι έχει καταγραφεί στην εφαρμογή του κινητού. Έτσι, είπε, ότι μπήκε να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός με την Κάρολαϊν, που όπως υποστήριξε του είχε πει η «να ψοφήσετε εσύ και το παιδί».

Click4more: Γλυκά Νερά: Ποιος έστειλε τα μηνύματα από το κινητό της Κάρολαϊν; «Σκιές» πίσω από την απόφαση

Στην ερώτηση γιατί ήθελε να δει το απόσπασμα, ο 32χρονος πιλότος απάντησε ότι ήθελε να πάει να το δείξει στην Κάρολαϊν για να της πει πόσο άσχημα φέρθηκε.

Σύμφωνα με το Mega δικαστικές πηγές λένε ότι πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη της κάμερας και αυτή γιατί η αφαίρεση της κάρτας μνήμης ενισχύει ή αποδομεί το ζήτημα της προμελέτης του εγκλήματος.

Ένα ακόμα στοιχείο έχει να κάνει με τη στάση που βρέθηκε νεκρή η Κάρολαϊν. Η άτυχη 20χρονη βρέθηκε μπρούμυτα και χωρίς κανένα αμυντικό τραύμα. Κάτι που σημαίνει ότι η κοπέλα κοιμόταν όταν δολοφονήθηκε και πως σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε τον 32πιλότο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Click4more: Γλυκά Νερά: Πούρα, χλιδή και ερωτήματα για τη ζωή του συζυγοκτόνου (video)

Παράλληλα, ο ανακριτής ρώτησε για σχέση με Κάρολαϊν. Ο συζυγοκτόνος δεν παρουσίασε ειδυλλιακή σχέση, έκανε λόγο για εντάσεις ενώ ισχυρίστηκε ότι τον χτυπούσε κάποιες φορές η Κάρολαϊν. Σημειώνεται ότι αν ο πιλότος καταδικαστεί αμετάκλητα, τότε χάνει οριστικά την γονική μέριμνα του παιδιού του.

Την επόμενη Δευτέρα η απόφαση για τη μικρή Λυδία

Το οικογενειακό περιβάλλον που θα μεγαλώσει η Λύδια, που αποχωρίστηκε βίαια την μητέρα της θα αποφασίσει την ερχόμενη Δευτέρα η εισαγγελέας Ανηλίκων.

Την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, ζητά, με αίτημά της που κατέθεσε χθες , η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

Click4more: Γλυκά Νερά: Η πρόβα νυφικού της Καρολάιν τότε που ονειρευόταν μια όμορφη ζωή με τον πιλότο (video)

Η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου, σε αίτημά της, ζητά επιμέλεια από κοινού και προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές: Οκτώβριο με Απρίλιο το παιδί να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό χρόνο στην Αλόννησο με τους άλλους παππούδες.

«Η μικρή Λυδία πρέπει να μεγαλώσει με δίχτυ ασφάλειας» δήλωσε στο MEGA ο κοινωνικός λειτουργός Σταμάτης Πίττας.

Η εισαγγελέας Ανηλίκων θα εξετάσει και τα δυο οικογενειακά περιβάλλοντα και θα αποφασίσει σε ποιο θα μεγαλώσει το παιδί.

Η μικρή Λυδία συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της ζωής της την περασμένη Δευτέρα χωρίς την ανάσα, το χάδι και την αγκαλιά της μητέρας της.

Στις εισαγγελικές αρχές έχουν παραδοθεί τα πορίσματα των κοινωνικών υπηρεσιών που εξέτασαν τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα, ενώ η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ληφθεί από το δικαστήριο εντός τριών μηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις