Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: «Συμπαθώ τον Μπάμπη για το ήθος και το χαρακτήρα του»

Γλυκά Νερά: «Συμπαθώ τον Μπάμπη για το ήθος και το χαρακτήρα του»

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο εκπαιδευτής και εξεταστής του στο Αλεποχώρι, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του ληστές και χτύπησαν βάναυσα τη σύζυγο του, αποτέλεσαν την αφορμή για να σκηνοθετήσει τη δολοφονία της συζύγου του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στα Γλυκά Νερά

“Άφησα λίγες μέρες να περάσουν και μετά την κηδεία της συζύγου του, τον πήρα τηλέφωνο. Εγώ θύμισα στον Μπάμπη ότι πριν λίγα χρόνια είχα πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι μου. Στην ροή της κουβέντας και στις περιγραφές που κάναμε, καταλάβαμε ότι υπήρχαν πολλές ομοιότητες στις δύο αυτές περιπτώσεις. Ο Μπάμπης, όπως μου είπε, θυμόταν το περιστατικό και μένα που ‘χα τραύματα στο κεφάλι”, είπε στην κατάθεση του ο εκπαιδευτής του πιλότου.

Και συνέχισε: “Η ληστεία που είχε γίνει σε μένα και τη σύζυγό μου ήταν βάναυση, αφού η γυναίκα μου νοσηλεύτηκε πολλές μέρες στο ΚΑΤ από το ξύλο που είχε φάει από τους ληστές και στην αρχή δεν ξέραμε αν θα καταφέρει να ζήσει. Γι’ αυτό το λόγο, εκείνο το διάστημα συζητιόταν πολύ στην εταιρεία που δούλευα παλιά και σε όλα τα αεροδρόμια που υπήρχαν γνωστοί μου. Για το περιστατικό αυτό είχα μιλήσει και σε προσωπικό επίπεδο με πολλούς συναδέλφους και φυσικά το ‘χαμε συζητήσει πολύ και με τον Μπάμπη που είχα μία ιδιαίτερη σχέση. Τον Μπάμπη τον συμπαθώ πολύ για το ήθος και το χαρακτήρα του. Φυσικά, λοιπόν, για μένα και τη σύζυγό μου ήταν μια τραυματική εμπειρία και στις συζητήσεις που κάναμε ήμουν πάντα αναλυτικός για να καταλάβουν όλοι οι υπόλοιποι τι πραγματικά περάσαμε στα χέρια αυτών των ανθρώπων”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις