Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Το σκίτσο μικραίνει τη λίστα των υπόπτων (vid)

Γλυκά Νερά
Φωτογραφία Αρχείου

Η αστυνομία συμπληρώνει το παζλ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συντάραξε τη χώρα. Δώδεκα ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται νέα στοιχεία.

Ο 33χρονος πιλότος έχει περιγράψει στην αστυνομία τον δολοφόνο της 20χρονης συζύγου του και πλέον οι αρχές έχουν καταλήξει στο σκίτσο του δράστη. Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο ίδιος -εμμέσως- μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Για το σκίτσο θα ρωτήσω την αστυνομία αν μπορώ να μεταφέρω κάτι και θα σας πω», είπε χαρακτηριστικά. «Προσπαθώ να θρηνήσω την γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», σημείωσε ο 33χρονος. 

Για το σκίτσο του δολοφόνου της Καρολάιν μίλησε και ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας. «Έχουμε προβεί με ειδικούς σκιτσογράφους της ΕΛΑΣ σε ένα σκαρίφημα το οποίο καταδεικνύει τα βασικά χαρακτηριστικά έτσι όπως τα περιέγραψε ο πιλότος», ανέφερε. 

Click4more: Γλυκά Νερά: H άρση απορρήτου θα «μιλήσει» για τους δολοφόνους – «Κλειδί» ο τσιλιαδόρος (vid)

Μικραίνει κι άλλο η λίστα των υπόπτων

Το σκίτσο του κοντού δολοφόνου μικραίνει την λίστα την λίστα των υπόπτων σε 30-40 άτομα από τα 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που έψαχναν.

Επίσης, οι αρχές έχουν εντοπίσει αρκετά «ορφανά» DNA στην μοιραία σοφίτα και προσπαθούν να τα ταυτοποιήσουν. «Όταν μένεις πολύ ώρα σε έναν τόπο εγκλήματος αφήνεις και παραπάνω ίχνη», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος. 

Από τις κάμερες ασφαλείας έχουν επίσης εντοπιστεί τρία ύποπτα αυτοκίνητα και εξετάζουν αν κάποιο από αυτά είναι των δραστών. 

Τα στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής δίνουν 98% πιθανότητα να πρόκειται για τυχαία ληστεία ενώ ερευνάται να είχαν κάποια εσωτερική πληροφόρηση για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι έρευνες φαίνεται να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για την ταυτοποίηση ενός τουλάχιστον δράστη, γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία ότι το αποτρόπαιο έγκλημα θα διαλευκανθεί.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις