Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η άρνηση Νο2 του λαχειοπώλη στην Κυπαρισσία, η «αυτοτιμωρία» και η «τιμή»

Κυπαρισσία

Χρήση της 2ης άρνησής του, έκανε ο 72χρονος λαχειοπώλης που κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου 39χρονου, μέσα στο κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην Κυπαρισσία και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 72χρονος κατοχύρωσε έτσι το δικαίωμά του να μην τον υπερασπιστεί ούτε διοριζόμενος δικηγόρος, όπως εξάλλου προβλέπει ο νέος ποινικός κώδικας και σε αντίθεση με ό, τι συνέβαινε στο παρελθόν. Με την στάση του ο 72χρονος που έστρεψε το 32άρι περίστροφο σε βάρος του 39χρονου διευθυντή του υποκαταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία, επιζητεί ένα είδος «αυτοτιμωρίας», έχοντας όμως προκαταβολικά πλήρη επίγνωση της πράξεως αλλά και των συνεπειών της.

Έβαλε «τιμή» στην ξένη ζωή

Μάλιστα η επιμονή του ότι ήταν «ζήτημα τιμής» ο θάνατός του, δεν απορρέει σε καμία περίπτωση από τυχόν «κακή» συμπεριφορά του 39χρονου πλην όμως ο λαχειοπώλης, έτσι αυθαίρετα εξέλαβε την ενέργειά του να τον παραπέμψει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα κεντρικά της εταιρείας.

Click4more: Κυπαρισσία: Σοκαριστικό ντοκουμέντο! Καρέ – καρέ η εκτέλεση του 39χρονου μέσα στο κατάστημα – Σκληρές εικόνες

Ο δράστης θεωρούσε πως στο λογαριασμό των 143 ευρώ, έχουν γίνει χρεώσεις που ο ίδιος δεν έκανε και επομένως έπρεπε να αναστείλουν την διακοπή της σύνδεσης. Όταν ο 39χρονος, του επεσήμανε πως αυτό χωρίς την εξόφληση δεν μπορεί να συμβεί ο 72χρονος το εξέλαβε ότι τον «γράφει», όπως χαρακτηριστικά και του είπε όταν τράβηξε την σκανδάλη. Μάλιστα επί λέξει του είπε τα εξής: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο στην Αστυνομία. Που θα μου πεις εμένα ότι με … γράφεις…».

Κυπαρισσία

Για χιλιοστά έχασε τη ζωή του

Πάντως η φονική βολίδα, αν είχε σταματήσει χιλιοστά απ’ την κάτω κοιλιακή χώρα δεν θα είχε αυτό το μοιραίο αποτέλεσμα για την ζωή του 39χρονου Κώστα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Καλαμάτας κ. Ιωάννης Δούζης που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή. Η σφαίρα προκάλεσε τρώση κοιλιακής αορτής στο χαμηλότερο σημείο και υπήρξε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

Ο 72χρονος πυροβόλησε το θύμα του από απόσταση 1,5 μέτρου, ενώ το 32άρι ήταν πλήρες φυσιγγίων. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα πανομοιότυπο περίστροφο εύχρηστο αλλά πιο παλιό, 141 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ένα κυνηγετικό όπλο και 97 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή

Βασίλης Χήτος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις