Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κυπαρισσία: Καρέ – καρέ η εκτέλεση του 39χρονου μέσα στο κατάστημα

Κυπαρισσία

Είναι η στιγμή που ο 72χρονος άνδρας αφαιρεί εν ψυχρώ την ζωή του ιδιοκτήτη του καταστήματος τηλεπικοινωνιών στην Κυπαρισσία.

Το Mega εξασφάλισε το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει όλα όσα συνέβησαν πεντακάθαρα. Στις εικόνες, φαίνεται ο δράστης να μπαίνει… σαν κύριος στο κατάστημα, κρατώντας το όπλο –όπως είχε προειδοποιήσει νωρίτερα τον άτυχο 39χρονο.

Φτάνει στον πάγκο, πίσω από τον οποίο βρίσκεται το μετέπειτα θύμα του. Πηγαίνει στο πλάι για να έχει «καθαρό» πεδίο και στο σημείο αυτό οι δύο άνδρες φαίνονται να έχουν ένα σύντομο διάλογο.

Click4more: Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Η μοιραία βολή για τον 39χρονο ήταν χωρίς επιστροφή – Ο ιατροδικαστής στο newsit.gr

Ο 72χρονος, όμως, είναι αποφασισμένος. Δευτερόλεπτα μετρά τραβά την σκανδάλη κι ο 39χρονος σωριάζεται στο έδαφος, για να χάσει τελικά λίγο αργότερα την ζωή του.

Η βιαιότητα της πράξης είναι αδιανόητη. Ασύλληπτη. Ο δράστης δείχνει να είναι ψύχραιμος. Αποφασισμένος να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Και απλά το κάνει…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Κυπαρισσία – Προσοχή, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές

Αμετανόητος ο 72χρονος: «Ήταν θέμα τιμής» – Σοκαριστική μαρτυρία για το φονικό

Ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τη δολοφονία του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία. Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης που σόκαρε το πανελλήνιο το μεσημέρι της Τετάρτης (07.04.2021) εμφανίστηκε αμετανόητος για το έγκλημα. Ένα έγκλημα που έγινε για 175 ευρώ.

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 72χρονος κατηγορούμενος μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 24 ώρες μετά το φονικό στην Κυπαρισσία, στον εισαγγελέα. Παραιτήθηκε του δικαιώματος να έχει δικηγόρο ή να του ορίσει το δικαστήριο, εμφανίστηκε αμετανόητος λέγοντας πως η δολοφονία ήταν «θέμα τιμής», σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Όλα αυτά ενώ ένα νέο video σοκ έρχεται στο φως από το Ionian TV και έχει καταγράψει τη στιγμή που ακούγεται ο πυροβολισμός.

Τον εκτέλεσε χωρίς να πει λέξη

Τις απόλυτες στιγμές τρόμου και φρίκης που διαδραματίστηκαν εντός του καταστήματος της εταιρίας «Γερμανός» στην Κυπαρισσία, κατά τη δεύτερη επίσκεψη του 72χρονου λαχειοπώλη στην οποία εκτέλεσε τον 39χρονο ιδιοκτήτη, αποκαλύπτει σήμερα το newsit.gr.

Όπως είχαμε γράψει πρώτοι χθες, o ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους 175 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

Click4more: Βίντεο ντοκουμέντο – Ο δράστης με το όπλο στο χέρι λίγο μετά την δολοφονία στην Κυπαρισσία

Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:30 χθες το πρωί, ο 72χρονος εμφανίστηκε και πάλι στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Κατέβηκε από ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος χωρίς να ψελλίσει έστω και μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Αυτόπτης μάρτυρας της στιγμής του πυροβολισμού ήταν η μια εκ των δύο υπαλλήλων, καθώς η δεύτερη είχε πάει στην τουαλέτα. Η 25χρονη κοπέλα που είδε έντρομη το δράστη να σηκώνει το όπλο και να πυροβολεί τον εργοδότη της έχει υποστεί σοκ, ενώ με πολύ δυσκολία περιέγραψε στους δικούς της ανθρώπους τι ακριβώς συνέβη.

Ο λογαριασμός των 175 ευρώ

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ένας λογαριασμός των 175 ευρώ στάθηκε η αφορμή για να διαπραχθεί το φονικό. Ο 72χρονος πήγε στο κατάστημα και σε έξαλλη κατάσταση ζητούσε εξηγήσεις για το ποσό που καλούνταν να πληρώσει, ενώ ταυτόχρονα απαιτούσε και τη διακοπή του συμβολαίου του.

Ο λογαριασμός των 175 ευρώ είχε να κάνει με την σύνδεση της σταθερής τηλεφωνίας αλλά και του ίντερνετ που είχε στο σπίτι του ο δράστης. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πάγιο της σύνδεσης τους δράστη ήταν 25 ευρώ. Τελευταία φορά που βρέθηκε σε γκισέ καταστήματος για να πληρώσει τις οφειλές του ήταν τον περασμένο Ιανουάριο και κατέβαλλε ποσό που αντιστοιχούσε σε ένα μέρος των οφειλών του.

Τους τελευταίους τρεις μήνες συσσωρεύτηκαν κι άλλες οφειλές, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες ο δράστης ποτέ δεν ήταν σταθερός στις πληρωμές τους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά ληξιπρόθεσμα χρέη.

“Ξεψύχησε στα χέρια μου”

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας βιολόγου της Κυπαρισσίας η οποία μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, στον ALPHA, για τις τελευταίες στιγμές του 39χρονου καταστηματάρχη. «Βλέπω το δράστη να βγαίνει με το όπλο στα χέρια και να λέει στον Κωνσταντίνο “τώρα που σε σκότωσα πάρε τηλέφωνο την αστυνομία που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις”. Συνέχισε να κάνει βόλτες γύρω από το αμάξι μου. Δεν έβγαινα μήπως πυροβολήσει κι εμένα.

Μόλις έφυγε μπήκα μέσα στο μαγαζί και ρώτησα παιδιά χτύπησε κάποιος. Πήγα πίσω από τον πάγκο βρήκα τον Κωνσταντίνο και προσπάθησα να του δώσω κουράγιο. Έπιανα σφυγμό, μέχρι τι στιγμή που τον βάλαμε στο φορείο. Εκεί είδα ότι δεν είχε σφυγμό».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλλίας, Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας στο newsit.gr τονίζει: « Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και από πάρα πολύ καλή οικογένεια. Ο δράστης όπως μου είπαν τον πυροβόλησε εξ επαφής με τη σφαίρα να βρίσκει το θύμα στην κοιλιακή αορτή.

Οι υπάλληλοι που ήταν εκείνοι την ώρα μέσα στο κατάστημα σοκαρίστηκαν. Ο δράστης ήταν πάντα λίγο επιθετικός και οξύθυμος, ωστόσο ποτές δεν είχε δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Έχει και δύο παιδιά ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το αγόρι αν δεν κάνω λάθος φοιτεί σε στρατιωτική σχολή».

Με πληροφορίες από: Mega.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις