Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Η μητέρα του Μανώλη στο NewsIt για τους δράστες: “Δεν ξέρω εάν θα τιμωρηθούν οι ένοχοι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στον ανακριτή οι δυο Αφγανοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του άτυχου 44χρονου και πήραν προθεσμία να απολογηθούν. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Οι δύο αλλοδαποί έχουν παραδεχτεί την πράξη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησαν ότι το μοιραίο πρωί έκαναν βόλτες στην περιοχή της Ομόνοιας για να εντοπίσουν υποψήφιο θύμα.

Μόλις είδαν τον άτυχο 44χρονο του επιτέθηκαν από πίσω και του κατάφεραν χτυπήματα στην πλάτη με μαχαίρι. Την ίδια ημέρα “έσπρωξαν” την κάμερα που κρατούσε ο Μανώλης Καντάρης σε μαγαζί ομοεθνή τους στο Μοναστηράκι, όπου πουλήθηκε για 120 ευρώ. Αναζητείται ακόμη ένα άτομο πακιστανικής καταγωγής.

Την Παρασκευή, η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην ποινική δίωξη της εισαγγελίας και ασκήθηκαν διώξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Μανώλη Καντάρη μιλώντας αποκλειστικά στο NewsIt ευχήθηκε “άλλη μάνα να μην περάσει ό,τι εκείνη” και τόνισε πως ενημερώνεται για τις εξελίξεις και για τη σύλληψη των δύο δραστών.

Όπως είπε φανερά συγκινημένη “σκότωσαν το παιδί της για 120 ευρώ” και δεν ξέρει εάν θα τιμωρηθούν οι ένοχοι. Μάλιστα, μίλησε για το φόβο που ζουν όλοι οι πολίτες στο να κυκλοφορούν άνετα.

Ακούστε τη δήλωση της μητέρας του Μανώλη Καντάρη:



Ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δυο Αφγανοί που συνελήφθησαν για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου άνδρα τη συμβολή της 3ης Σεπτεμβρίου με την Ηπείρου.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος τους τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία, απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστείας από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου κατά συναυτουργία, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη είχε αφήσει άφωνη την Ελλάδα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του όταν κατέβηκε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Πριν προλάβει, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Δεν είδε ποτέ το κοριτσάκι που έφερε η γυναίκα του στον κόσμο λίγες ώρες μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 27χρονος αφγανός μαχαίρωσε τον Μ. Καντάρη

Ασύλληπτη τραγωδία – Τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά από την εν ψυχρώ δολοφονία

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Από το μαιευτήριο στην κηδεία η χήρα του δολοφονημένου 44χρονου Μανώλη

“Είμαι δυνατή για τα παιδιά μου”, λέει η χαροκαμένη σύζυγος του Μανώλη

Το σπαραχτικό ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μανώλη στο Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε