Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ιωάννινα: Δύο νεαροί έκλεψαν 18 μηχανάκια!

Ιωάννινα: Δύο νεαροί έκλεψαν 18 μηχανάκια!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο δράστες το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαΐου, αφαίρεσαν από τα Ιωάννινα μια μοτοσικλέτα ενώ λίγες ώρες μετά ενεπλάκησαν σε τροχαίο με υλικές ζημιές στην παραλίμνια περιοχή, εγκαταλείποντας το σημείο.

Οι αστυνομικοί  μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε κοντινή απόσταση  απο το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο και να τους οδηγήσουν στο Α.Τ Ιωαννίνων .
Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα και έναν 16χρονο Αλβανό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οπως προέκυψε απο την αστυνομική έρευνα οι δύο κατηγορούμενοι μεμονωμένα ή από κοινού, από τον περασμένο Ιανουάριο, διέπραξαν δέκα οχτώ κλοπές δικύκλων καθώς και πέντε κλοπές – διαρρήξεις και συγκεκριμένα προέκυψε ότι:
• διέπραξαν δέκα οχτώ κλοπές μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε δημόσια σημεία της πόλης
• διέπραξαν πέντε κλοπές – διαρρήξεις από καταστήματα, περίπτερο και δικηγορικό γραφείο, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 477 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δίκυκλα, που είχαν αφαιρεθεί και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους ενώ σε προγενέστερο χρόνο είχαν εντοπισθεί εγκαταλελειμμένα σε διάφορα σημεία της πόλης και άλλα κλεμμένα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της  παράνομης δράσης τους.

Πηγή: epirus-tv-news

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις