Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι με τις μαγκούρες – Οι απολογίες και οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Συγκλονίζει και ανήμερα της 25ης Μαρτίου η στυγερή δολοφονία του άτυχου άντρα – Ισχυρά μέτρα της αστυνομίας, μετά τις απειλές των συγγενών του…

Το πραγματικό τους πρόσωπο έδειξαν στον εισαγγελέα οι δύο νταήδες που φέρονται να εμπλέκονται στο θάνατο του 51χρονου Κωνσταντίνου Προβιδάκη το απόγευμα της Κυριακής στο Αντισκάρι. Στις 08.00 το πρωί ο 33χρονος – βασικός κατηγορούμενος – και ο 26χρονος συνεργός του, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα και εμφανίστηκαν μπροστά του αμετανόητοι και κυνικοί.

Οι δύο συνήγοροι μίλησαν για την… κακιά στιγμή, ενώ χαρακτήρισαν το θάνατο του 51χρονου ατυχές γεγονός. Όπως υποστήριξε, ο 26χρονος είχε “ζητήσει” την κόρη του θύματος και επειδή ο Προβιδάκης δεν του την “έδωσε” είχε απωθημένα με τον νεκρό.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Από την άλλη ο 26χρονος υποστήριξε πως ο 33χρονος ήταν εκείνος που χτύπησε πρώτος και επιτέθηκε στο θύμα κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού. Να σημειώσουμε πως τελικά οι δύο άνδρες δεν είναι αδέλφια, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Οι δύο δράστες έφτασαν τα δικαστήρια, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, στις 08.00 το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος δράστης κρατούνταν από τις αρχές από το βράδυ της Κυριακής ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών και ο δεύτερος δράστης, 33 ετών, που φέρεται να είναι και ο βασικός κατηγορούμενος. Η αστυνομία αναζητά ακόμα τον 24χρονο, αδερφό του 33χρονου, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Το τελευταίο αντίο στο θύμα

Σήμερα αναμένεται να γραφτεί και η τελευταία “πράξη” του δράματος καθώς το μεσημέρι κηδεύεται στις Γκαγκάλες ο 51χρονος Κωνσταντίνος Καρβουνάκης. Οι συγγενείς του απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων.

Στο μεταξύ, συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες, αμέσως μετά το έγκλημα στο Αντισκάρι. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του CretaPost, το αυτοκίνητο έχει γίνει… σμπαράλια αποδεικνύοντας το μένος των δραστών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τρίκαλα: Μια ξαφνική αδιαθεσία ήταν η αρχή του τέλους του – Πέθανε μπροστά στη γυναίκα του!

Πρέβεζα: Σηκώθηκε από τον καναπέ και αυτοκτόνησε μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά του!

Κρήτη: Στον εισαγγελέα για τη δολοφονία με τις μαγκούρες – Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Προβιδάκη!

Ξάνθη: Παρέλαση με αφίσες ανεπιθύμητων πολιτικών – Γέμισαν οι δρόμοι της πόλης (Φωτό)!

Κρήτη: ”Απολύσανε τη μαμά μου από τη δουλειά” – Το βίντεο της μικρής Όλγας που κάνει θραύση στα socila media!

Εύβοια: Στον ανακριτή για το βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση!

Πάτρα: Ημίγυμνος και ημιλιπόθυμος σε παγκάκι μετά από άγριο σεξ – Τον βρήκαν ψαράδες της περιοχής!

Λαμία: Η περιπέτεια του κτηνοτρόφου ξεκίνησε όταν σταμάτησε σε περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα…


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε