Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λασίθι: Διαπραγματεύσεις για να παραδοθεί ο δράστης του άγριου φονικού

Λασίθι: Διαπραγματεύσεις για να παραδοθεί ο δράστης του άγριου φονικού
intime (αρχείο)

Τις συνθήκες της παράδοσής του διαπραγματεύεται ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στο Λασίθι, ο οποίος διαφεύγει τέταρτο 24ωρο της σύλληψης, παραμένοντας κρυμμένος και… αρματωμένος στα βουνά.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο δικηγόρος Γιώργος Στειακάκης, στον οποίο απευθύνθηκε ο 43χρονος, έχει ήδη επικοινωνήσει με τις αρχές ενημερώνοντας τες για τις προθέσεις του δράστη.

Η παρουσία του ενώπιον των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών είναι θέμα ωρών, χωρίς κανείς αυτή τη στιγμή να γνωρίζει που και πότε ακριβώς πρόκειται να παραδοθεί.

Όπως φαίνεται, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί, αναζητείται τρόπος η παράδοση να γίνει σε κλίμα ηρεμίας και χωρίς έκτροπα.

Λασίθι: Το χρονικό

Το απόγευμα της Δευτέρας (10.02.2020), ο 43χρονος άνοιξε πυρ κατά οικογένειας στα Περάμπελα. Από τις σφαίρες του κυνηγετικού του όπλου έπεσε νεκρός ο 73χρονος Μανόλης Φινοκαλιώτης, ενώ βαρύτατα τραυματισμένος νοσηλεύεται, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ο 45χρονος γιος του.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε – ευτυχώς ελαφρύτερα – και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος.

Click4more: Λασίθι – Διαπραγματεύεται για να παραδοθεί ο δράστης του φονικού!

Αφότου σκότωσε τον 73χρονο, ο 43χρονος εξαφανίστηκε και, μέχρι και σήμερα, αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος που όπλισε το χέρι του 43χρονου ήταν οι κτηματικές – κτηνοτροφικές διαφορές του δράστη με την οικογένεια των θυμάτων, ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, η οποία και διενεργεί την προανάκριση, θα διερευνήσει τα αίτια του εγκλήματος.

Ξεχειλίζει η οργή

Εν τω μεταξύ, για άνανδρη, αναίτια και εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση εκ μέρους του 43χρονου δράστη της αιματοχυσίας κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Γιώργος Κοκοσάλης, στον οποίο ανατέθηκε η υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) της υπόθεσης.

Ο κ. Κοκοσάλης εξέφρασε την ευχή σύντομα να μπορέσει να παρασταθεί αυτοπροσώπως για την υποστήριξη της κατηγορίας και ο γιος του αδικοχαμένου Μανόλη Φινοκαλιώτη, ο οποίος εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του. Υποστηρίζεται ακόμα ότι ο εξαφανισμένος μέχρι σήμερα δράστης είχε απολύτως προσχεδιάσει το έγκλημα.

πηγή: neakriti.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις