Δευτέρα, 27 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μεσσηνία: Τον πυροβόλησε στο κέντρο της πλατείας – Πανικός και αίμα στο Δώριο μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 59χρονος δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί αργότερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών…

Ένας 59χρονος συνελήφθη στο Δώριο Μεσσηνίας όταν πυροβόλησε και τραυμάτισε 62χρονο συγχωριανό του. Ειδικότερα, χθες (02-12-2014), αργά το μεσημέρι, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για κτηματικές διαφορές και ο 59χρονος πυροβόλησε τον 62χρονο τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καλαμάτας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών εκτός κινδύνου. Ο 59χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί αργότερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άντρες καιρό τώρα είχαν έντονες και συχνές αντιπαραθέσεις για κτηματικές διαφορές. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η ένταση είχε κορυφωθεί, ενώ προχθές το θύμα πάνω σε έναν ακόμα διαπληκτισμό με το δράστη χειροδίκησε.

Χθες οι δύο τους συναντήθηκαν εκ νέου στην πλατεία του Δωρίου και άρχισε ένας νέος κύκλος έντονου διαπληκτισμού. Τότε, ο 59χρονος πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές στα πόδια το συγχωριανό του. Τα σκάγια έπληξαν το θύμα στο αριστερό πόδι και αιμόφυρτο διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Πηγή: tharrosnews.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε