Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Ο σύζυγός μου με εξανάγκασε να ασελγήσω στο παιδί μου” – Ανατριχιαστική εξομολόγηση της μητέρας από τη Λέρο μέσα από τη φυλακή

“Ο σύζυγός μου με εξανάγκασε να ασελγήσω στο παιδί μου” – Ανατριχιαστική εξομολόγηση της μητέρας από τη Λέρο μέσα από τη φυλακή

– Μαζί με τον σύζυγό της κατηγορούνται ότι ασελφούσαν στα ίδια τους τα παιδιά
– Η γυναίκα μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή “Tatiana live”
– Υποστήριξε ότι δεν ήθελε να συμμετέχει σε ασελγείς πράξεις αλλά… την ανάγκαζε ο άντρας της
– Είπε ότι η κόρη της δεν της είχε μιλήσει ποτέ για τα όσα τις έκανε ο ίδιος της ο πατέρας

Σχεδόν ένα μήνα μετά την σοκαριστική είδηση, ότι δηλαδή ένα ζευγάρι κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά -ανάμεσά τους και με νοητική υστέρηση- , η μητέρα τους, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μέσα από τη φυλακή και έδωσε την δική της εκδοχή για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας… Η ίδια, όπως και ο σύζυγός της, έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι μετά την αποκάλυψης της υπόθεσης.

Για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της, από τον άντρα της, η γυναίκα είπε ότι δεν είχε ιδέα για αυτά που συνέβαιναν. “Οι ασελγείς πράξεις δεν γίνονταν με την παρουσία μου αυτά… ό,τι ακούστηκαν δηλαδή… μερικά που βγήκαν στην τηλεόραση που δεν ισχύουν ή εγώ τον κάλυπτα και ξέρω εγώ τα ήξερα, ότι ήμουν ενημερωμένη κι αυτά”.

Για τη συμμετοχή της ίδιας σε ασελγείς πράξεις, λέει ότι συμμετείχε με εντολή του συζύγου της.

“Συμμετείχα αναγκαστικά. Δεν ήθελα… Μου φώναζε, έβριζε. Με έβριζε σαν να ήμουνα σκουπίδι. Δούλευα όλη μέρα για το ένα και το άλλο, για να φάνε τα παιδιά μου, στερηθήκαμε πάρα πολλά”.

Σε ερώτηση για το τι είχε γίνει με τον 24χρονο γιο τους, η ίδια απαντάει:

“Ναι και αυτό σου είπα, με εξανάγκασε, δεν το ζόρισα το παιδί, δεν έγινε κάτι. Με ανάγκασε (σε ασελγείς πράξεις). Του λέω: Δε ντρέπεσαι, με το παιδί μου; Δεν άκουγε τίποτα… Εγώ δεν ήθελα, δεν πίεσα το παιδί. Του λέω: Δε ντρέπεσαι; Δεν άκουγε τίποτα… Να πω την αλήθεια ναι, το έκανα, φοβόμουν”.

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις