Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομηρία στο Γαλάτσι! Θρίλερ στο Αστυνομικό Τμήμα!

ομηρία

– Ομηρία στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου σήμανε συναγερμό!
– Ένας άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τμήμα
– Ήταν μαζί με το παιδί του και στην ουσία το κρατούσε όμηρο, απειλώντας να αυτοκτονήσει!
– Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας και τελικά ο άνδρας παραδόθηκε
– Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Ομηρία στο Γαλάτσι έφερε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος απέναντι σε μια επικίνδυνη κατάσταση! Το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 11.08.2017 και ευτυχώς είχε θετική έκβαση.

Ομηρία… το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ένας Νιγηριανός άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου. Εκεί η σύλληψη μετατράπηκε σε ομηρία, αφού ο άνδρας είχε μαζί του το ανήλικο παιδί του και ξεκίνησε να απειλεί!

Ο άνδρας μιλούσε σπαστά ελληνικά κι έτσι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ακριβώς τι έλεγε, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ειδικοί διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ούτως ώστε η ομηρία να λήξει αναίμακτα, ειδικά εφόσον στην απίστευτη υπόθεση εμπλέκεται κι ένα ανήλικο παιδί.

Τελικά, λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα και μετά την έγκαιρη παρέμβαση των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο άνδρας αποφάσισε να παραδοθεί. Ευτυχώς το συμβάν έληξε αναίμακτα και το παιδί του άνδρα είνια καλά στην υγεία του.

Το newsit.gr βρέθηκα άμεσα στο σημείο για να σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου

ομηρία

ομηρία

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Μίλτος Σακελλάρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις