Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Πατέρας Δώρας: Αν δεν πάρω το αίμα μου πίσω, δεν θα ηρεμήσει το παιδί μου [vid]

Πατέρας Δώρας: Αν δεν πάρω το αίμα μου πίσω, δεν θα ηρεμήσει το παιδί μου [vid]

Ύβρεις, απειλές και κλίμα εκτός ελέγχου στην Ευλπίδων με πρωταγωνιστές τους συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη και ένα εξαγριωμένο πλήθος.

Με ευθείες απειλές για τη ζωή του κατηγορούμενου ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη μίλησε ξανά στους δημοσιογράφους.

Μετά τις σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας στην Ευελπίδων, όπου οι συγγενείς και οι φίλοι της Δώρας Ζέμπερη επιτέθηκαν και επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δικηγόρο του 58χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου, ο πατέρας της Δώρας σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι η ψυχή της κόρης του δεν θα ηρεμήσει αν δεν πάρει το αίμα του πίσω.

«Ευχαριστώ την αστυνομία που έπιασε τον φονιά. Και εσείς να είστε καλά, κάνατε ό,τι μπορούσατε να κάνετε κι εμείς να είμαστε καλύτερα για να τον ξεμπερδέψουμε» είπε ο Κώστας Ζέμπερης.

«Είναι φονιάς!»

«Δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη θέλω. Αν δεν πάρω το αίμα μου πίσω δεν θα ηρεμήσει η ψυχή του παιδιού μου» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει την εκδοχή του δράστη, ότι δηλαδή δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την 32χρονη ο πατέρας της Δώρας ξέσπασε με βρισιές.

«Να πάει να γ@μηθεί, του έριξε 14 μαχαιριές και δεν ήθελε να το σκοτώσει; Θα μας τρελάνεις; Πές του να πάει να γ@μηθεί. Πουτ@νας γιος είναι πες του. Είναι φονιάς. Είναι φονιάς τέλος».

Ξύλο στον δικηγόρο

Νωρίτερα, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού πήρε στο… κυνήγι τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 58χρονου κατηγορουμένου! Από κοντά και άλλοι πολίτες που τον έβριζαν και τον χτυπούσαν!

Ο δικηγόρος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε ένα ταξί για να φύγει και τότε έγινε η επίθεση! Άνοιξαν την πόρτα και συνέχιζαν να τον χτυπούν!

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη βρισκόταν επίσης εκτός εαυτού. «Θα τον ξεκάνω» φώναζε και στην συνέχεια έλεγε: «Να παραιτηθούν όλοι! Μπουρδ@λο κράτος»!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις