Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ψευτογιατρός – Σοκαριστική μαρτυρία στο Live News: “Ψάρευε” τα θύματά του σε εκκλησίες (video)

Ψευτογιατρός – Σοκαριστική μαρτυρία στο Live News: “Ψάρευε” τα θύματά του σε εκκλησίες (video)

Άνθρωπος της εκκλησίας και βαθιά θρησκευόμενος δήλωνε ο 47χρονος ψευτογιατρός, ο οποίος “ψάρευε” τα ανυποψίαστα θύματά του σε ιερούς ναούς, αποκαλύπτει η εκπομπή του Mega “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Μακρή, ψάλτη στην ιερά μονή της Αγίας Τριάδας στην Παιανία, μέρος που ο 47χρονος ψευτογιατρός επισκεπτόταν συχνά, εξέταζε ασθενείς σε χώρο της μονής με την ιδιότητα του στρατιωτικού γιατρού.

“Τον είχα δει. Προσωπικώς δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του, ωστόσο ερχόταν με έναν αριθμό πιστών οι οποίοι τον εκθείαζαν ως σπουδαίο και πολύ ικανό πιλότο. Όπως χαρακτηριστικά μου είχε πει κάποιος, όταν οι Τούρκοι αντιλαμβάνονταν ότι στο πιλοτήριο ήταν ο Νίκος εξαφανιζόντουσαν”.

Click4more: Αυτός είναι ο ψευτογιατρός – Πώς εξέταζε ανενόχλητος σε κλινικές (video)

Μιλώντας στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο κ. Μακρής τόνισε ότι πολλοί ήταν οι πιστοί που τον πλησίαζαν και του ζητούσαν ιατρικές συμβουλές.

“Είχε δώσει και στη σύζυγό μου μια κρέμα. Τα έδινε ως δώρο. Δεν είχαν ετικέτα ή οτιδήποτε άλλο”.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο 47χρονος ερχόταν στη μονή ως πιστός και πάντα υπήρχε κόσμος που τον προσέγγιζε όπου και αν βρισκόταν.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Ψευτογιατρός: Το Live News μέσα στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας 

Μέσω επαφών με μοναχούς έβρισκε τα θύματά του ο “μαϊμού” γιατρός και η κάμερα της εκπομπής του Mega βρέθηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 47χρονος έκανε πολύ μεθοδευμένες κινήσεις και είχε χτίσει ένα μύθο γύρω από το άτομό του ανάμεσα στις γυναίκες που επισκέπτονταν το μοναστήρι.

Ο ψευτογιατρός εμφανιζόταν τότε ως πρώην πιλότος, έδειχνε στα υποψήφια θύματά του φωτογραφίες από μαχητικά αεροσκάφη και τους έλεγε ιστορίες για τις πτήσεις του.

Click4more: Ψευτογιατρός – Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με παραληρηματικές θεωρίες για την γιατρειά του καρκίνου

Οι κινήσεις του ήταν άκρως μελετημένες και πονηρές, αφού ήταν πάντα καλοντυμένος και ευγενικός. Έβρισκε γυναίκες που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και τους έλεγε ότι έχει να τους προτείνει εναλλακτικές θεραπείες, καθώς “είχε μελετήσει και είχε κάνει και άλλους καλά”.

Έτσι προσέγγιζε τα θύματά του, μάθαινε τις ιστορίες τους, και στη συνέχεια τούς έδινε κρέμες που έλεγε ότι είχε φτιάξει ο ίδιος με βότανα.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις