Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκηνές φαρ ουέστ στο κέντρο της Αθήνας για… τα μάτια μιας γυναίκας! Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς – “Έφαγε” σφαίρα περαστικός!

Σκηνές φαρ ουέστ στο κέντρο της Αθήνας για… τα μάτια μιας γυναίκας! Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς – “Έφαγε” σφαίρα περαστικός!

– Πυροβολισμοί στην οδό Ζήνωνος, ανάμεσα στην Ομόνοια και την Κουμουνδούρου
– Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από την ένοπλη επίθεση
– Δράστης φέρεται να είναι ένας Ιρακινός, γνωστός νταής της περιοχής
– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας! Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι αλλοδαπός, πυροβόλησε τρεις Έλληνες στην οδό Ζήνωνος, ανάμεσα στην πλατεία Ομονοίας και την πλατεία Κουμουνδούρου. Ο ένας άνδρας, Ρομά, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που έφερε στα πλευρά, λίγη ώρα αφού είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό, ενώ ο έτερος… στόχος του δράστη, επίσης Ρομά, τραυματίστηκε στο πόδι, όπως και ο τρίτος άνδρας που ήταν… περαστικός!

Στον τόπο της επίθεσης και στο νοσοκομείο βρίσκονται αστρυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ένας Ιρακινός, γνωστός νταής της περιοχής, ο οποίος νωρίτερα είχε μπει σε ένα μικρό μαγαζί με ρούχα και είχε διαπληκτιστεί με την υπάλληλο. Εκείνη ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος πήγε στο σημείο που βρίσκονταν οι δύο Ρομά – θύματα των πυροβολισμών.

Ο Ιρακινός έβγαλε όπλο και άρχισε να τους πυροβολεί. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έτρεξε και πρόλαβε να απομακρυνθεί, όχι όμως και οι δύο Ρομά που τραυματίστηκαν από τα πυρά, ο ένας εξ αυτών θανάσιμα.

Από μαρτυρία που έχουν οι αστυνομικοί, ο Ιρακινός όταν διαπληκτίστηκε με την υπάλληλο φώναζε ότι ο ιδιοκτήτης “πείραζε τη γυναίκα του”.

Για την ένοπλη επίθεση έχει προσαχθεί ένας αλλοδαπός.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε