Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θρασύτατη απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στο Γαλάτσι

Θρασύτατη απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στο Γαλάτσι

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (25.09.2019) σε περίπτερο το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι. Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, στις 2:00 τα ξημερώματα ένα άνδρας ελληνικής καταγωγής και ηλικίας 25-26 ετών πλησίασε το περίπτερο. Φορούσε κουκούλα και κρατούσε στο χέρι του πιστόλι.

Εκείνη τη στιγμή ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου κατέγραφε τις παραγγελίες καπνικών που θα έπρεπε να κάνει το πρωί. Περιγράφοντας τα όσα έζησε χθες το πρωί στο Γαλάτσι, ο περιπτεράς είπε, μιλώντας στο newsit.gr, ότι ο νεαρός κουκουλοφόρος πλησίασε στο περίπτερο, έβαλε το χέρι του μέσα και κόλλησε το πιστόλι πάνω στο κεφάλι του.

«Καθόμουν μέσα στο περίπτερο και εμφανίστηκε ένας με κουκούλα και πιστόλι. Έβαλε το χέρι του μέσα και μου κόλλησε το όπλο στο κεφάλι» αναφέρει στο newsit.gr ο περιπτεράς του οποίου τα στοιχεία δεν αποκαλύπτουμε για ευνόητους λόγους.

Ο επίδοξος ληστής, ζήτησε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και μια αλυσίδα την οποία ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου φορούσε στον λαιμό του. «Μου ζήτησε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και μια αλυσίδα που φορούσα στον λαιμό μου» λέει στο newsit.gr.

Ο θρασύτατος δράστης υπολόγιζε όμως χωρίς τον… ξενοδόχο. Δίχως να διστάσει, ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου χτύπησε το χέρι του δράστη και εκείνος… σάστισε. «Βρήκα τη δύναμη και του χτύπησα το χέρι» λέει ο ίδιος και συμπληρώνει: «η πόρτα του περιπτέρου ήταν ανοιχτή. Τραβήχτηκα προς τα πίσω και του φώναξα ότι θα βγω έξω».

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο βοηθός του κρατώντας ένα σίδερο. Και οι δύο όρμησαν στον δράστη ο οποίος τελικά τράπηκε σε φυγή με κατεύθυνση προς το κέντρο του Γαλατσίου. Σύμφωνα με όσα είπε στο newsit.gr ο περιπτεράς, δεν ήταν η πρώτη φορά που το περίπτερό γίνεται στόχος.

Ακούστε τι είπε ο περιπτεράς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις