Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρίλερ με την απόπειρα απαγωγής 3χρονου στη Βάρη

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Μια περίεργη υπόθεση απόπειρας αρπάγης ανήλικου αγοριού μέσα από σούπερ μάρκετ στη Βάρη εξετάζει τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Αττικής.

Στα χέρια των Αστυνομικών βρίσκεται μια γυναίκα Ρομά η οποία κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου την ώρα που η μητέρα του βρίσκονταν στο σούπερ μάρκετ. Η 53χρονη γυναίκα συνελήφθη λίγο μακρύτερα από το σούπερ μάρκετ, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ομόφυλοί της, δυο άνδρες και μια 18χρονη, που επέβαιναν σε βαν και εικάζεται πως θα παραλάμβαναν το παιδί προκειμένου να το φυγαδεύσουν σε άγνωστο σημείο.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ της Βάρης όπου η μητέρα μαζί με το 3 ετών αγοράκι της είχαν πάει για ψώνια. Εκεί η μητέρα άφησε για λίγα δευτερόλεπτα μόνο του το αγοράκι σε μικρή απόσταση, προκειμένου να πάρει ένα καροτσάκι.

Ξαφνικά η μητέρα διαπιστώνει πως το παιδί δεν είναι στο σημείο που το έχει αφήσει και αμέσως έντρομη αρχίζει να το φωνάζει με το όνομα του ενώ σε βοήθεια προστρέχει κι ένας υπάλληλος του σούπερ μάρκετ.

Η πανικόβλητη μητέρα ακούει ξαφνικά τις φωνές του παιδιού έξω από το κατάστημα και διακρίνει μια νεαρή γυναίκα Ρομά να κρατά σφιχτά το παιδί από το χέρι και να κατευθύνεται σε ένα όχημα τύπου βαν, το οποίο είχε ανοιχτή την πλαϊνή συρόμενη πόρτα και απ’ έξω να την περιμένει μια άλλη γυναίκα 50 χρόνων επίσης Ρομά.

Πριν προλάβει η άγνωστη νεαρή να παραδώσει το παιδί στην ομόφυλή της, η μητέρα βάζοντας τις φωνές και με την βοήθεια του υπαλλήλου του καταστήματος κατάφερε να πάρει το παιδί στην αγκαλιά της. “Τι κάνεις εκεί;” ρώτησε η μητέρα όπως είπε μιλώντας στο newsit.gr, με τη νεαρή γυναίκα να υποστηρίζει πως… μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι ήταν το δικό της παιδί! Στο περιστατικό παρενέβη η 53χρονη, η οποία επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του παιδιού και σε τρίτους που είχαν προστρέξει στο σημείο, υπερασπιζόμενη την αναζητούμενη, στην οποία παρέδωσε ένα παιδί που είχε στην αγκαλιά της ισχυριζόμενη ότι είναι δικό της.

Την ίδια στιγμή οι δυο άνδρες στο λευκό βαν βάζουν μπροστά την μηχανή του οχήματος και εξαφανίζονται με ταχύτητα από το σημείο εγκαταλείποντας τις δυο γυναίκες. Εκμεταλλευόμενη την αναστάτωση, η γυναίκα που είχε αρπάξει το παιδί, διέφυγε πεζή από το σημείο.

Παράλληλα από την Διεύθυνση του καταστήματος κλήθηκε στο σημείο η Άμεση Δράση και σύντομα έφθασε μια ομάδα μοτοσικλετιστών τις ΔΙΑΣ, οι οποίοι έπειτα από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν σε κοντινή με το σούπερ μάρκετ απόσταση την 53χρονη γυναίκα Ρομά, την οποία και συνέλαβαν και την προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Τη γυναίκα αναγνώρισε η μητέρα του παιδιού.

Εκτός από την 53χρονη, οι άνδρες της ΔΙΑΣ προσήγαγαν και άλλα 11 άτομα. Η 53χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία. Οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε