Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Θρίλερ στα Εξάρχεια! Μαχαίρωσαν λιμενικό την ώρα του ελέγχου!

Εξάρχεια
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Συναγερμός στις Αρχές μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια.
Δύο λιμενικοί μαζί με έναν εισαγγελέα έκαναν έλεγχο και όλα… πήγαν στραβά.
Ομάδα ατόμων τους επιτέθηκε, με τον έναν λιμενικό να μαχαιρώνεται.
Δεν κινδυνεύει η ζωή του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Είναι μια υπόθεση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αυτή την ώρα ερευνάται από τις Αρχές. Όλα έγιναν στα Εξάρχεια, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν τραυματία λιμενικό.

Τι συνέβη στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 04.04.2019, στα Εξάρχεια.

Άνδρες του λιμενικού, μαζί με έναν εισαγγελέα μπήκαν σε ένα σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Ερεσού. Εκεί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων και ένας εξ αυτών έχει τραυματιστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν εκ των ανδρών του λιμενικού, καθώς και ότι τα άγνωστα άτομα του επιτέθηκαν με μαχαίρι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πάντως, άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα το σε ποια υπόθεση αφορούσε ο έλεγχος, καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η κατάσταση εκτραχύνθηκε, για να φτάσουμε στο σημείο να δεχθεί επίθεση με μαχαίρι ο άνδρας του Λιμενικού.

Είχαν πληροφορίες για ναρκωτικά

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του newsit.gr, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, 04.04.2019, όταν άνδρες του Λιμενικού έκαναν έλεγχο σε έναν Ιρακινό, ο οποίος είχε πάνω του ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν και τις τσάντες των δυο λιμενικών αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν μέσα είχαν και τον οπλισμό τους

Οι άνδρες του Λιμενικού τον ρώτησαν… πού τα βρήκε κι εκείνος τους υπέδειξε την διεύθυνση του διαμερίσματος στα Εξάρχεια. Έτσι, παρουσία εισαγγελέα, άνδρες του Λιμενικού έφτασαν στο διαμέρισμα στα Εξάρχεια όπου συνέλαβαν δύο γυναίκες για ναρκωτικά.

Βγαίνοντας από το σπίτι, δέχθηκαν την επίθεση από τους αγνώστους, με τον τραυματία λιμενικό να έχει μαχαιρωθεί στο πόδι.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις