Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βιτριόλι: «Θα τη θυμηθώ»! Η 34χρονη αρχίζει να θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές

βιτριόλι

Η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι, το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην Καλλιθέα, μίλησε ξανά στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνομίλησε με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μέσα από το νοσοκομείο για τις στιγμές που προηγήθηκαν της επίθεσης με το βιτριόλι.

Click4more: Της έριξε βιτριόλι, την έβριζε και την κυνήγησε! Αποκαλύψεις σοκ για την βάρβαρη επίθεση

Ο ΣΚΑΪ, επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, τονίζει πως η άτυχη γυναίκα ήταν περισσότερο δεκτική στις ερωτήσεις των ανδρών της Ασφάλειας και λιγότερο κατηγορηματική σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη, κατάθεσή της σχετικά με τα γεγονότα.

Μετά το αρχικό σοκ αρχίζει να ανακαλεί στη μνήμη της πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στις διωκτικές αρχές.

«Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι πρώτες στιγμές μετά την βάρβαρη επίθεση

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, φαίνονται οι στιγμές αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη γυναίκα, στην Καλλιθέα.

Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη γυναίκα.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Δύο μαυροφορεμένες γυναίκες σε νέο βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο.

Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια.

Στο βίντεο δεν εμφανίζεται η δράστης…

Δείτε τις στιγμές αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι

Φρίκη από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Μάχη για να σωθεί η όραση της 34χρονης

Έναν επίπονο και πολύχρονο Γολγοθά καλείται να «ανέβει» η 34χρονη Ιωάννα. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, αλλά τα σημάδια στο πρόσωπο και το κορμί της, θα της θυμίζουν για πάντα, πόσο αναπάντεχα και τραγικά άλλαξαν όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η όμορφη, χαμογελαστή, ξανθιά κοπέλα, γεμάτη ζωντάνια, που λάτρευε τα ταξίδια και τον χορό, μέσα από το νοσοκομείο, κατάφερε να πει τα πρώτα της λόγια στις Αρχές.

Click4more: «Κάηκαν οι φωνητικές μου χορδές» – Συγκλόνισε η Κωνσταντίνα Κούνεβα στο Live News για την επίθεση με βιτριόλι (video)

Αστυνομικοί «χτενίζουν» από το πρωί όλη την περιοχή γύρω από την είσοδο του γραφείου της 34χρονης όπου έγινε η επίθεση σε βάρος της με το βιτριόλι και συλλέγουν μαρτυρίες αλλά και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων σε κοντινή απόσταση. Παράλληλα συνάδελφοί τους κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό, τον υπολογιστή αλλά και όλους τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας στα social media. Εκτιμούν ότι η «μαυροφορεμένη» γυναίκα με τη χειρουργική μάσκα που της πέταξε το καυστικό υγρό, είναι άτομο είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό της περιβάλλον.

Ο πατέρα της πήρε την πρώτη ανάσα ανακούφισης για το μάτι της 34χρονος που σώθηκε, και τώρα αγωνιά για την συνέχεια.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν καρέ- καρέ βίντεο, προκειμένου να διακρίνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα τους οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Οι ποινές είναι αστείες για τέτοιες επιθέσεις!

Η 34χρονη Ιωάννα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στις 9 και μισή το πρωί της Τετάρτης στην Αγία Ελεούσα. Βγήκε από το όχημά της και περπάτησε προς την είσοδο του γραφείου της.

Όταν έφτασε στο ασανσέρ, η «μαυροφορεμένη γυναίκα» της είχε στήσει καρτέρι. Την αιφνιδίασε και πριν προλάβει η Ιωάννα να αντιδράσει, της πέταξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα.

Η νεαρή γυναίκα, αλαφιασμένη, βγήκε ουρλιάζοντας στο δρόμο. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Μια γυναίκα από το διπλανό φαρμακείο, βγήκε να τη βοηθήσει. Το ίδιο έκαναν και κάποιοι από τους καταστηματάρχες της περιοχής. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ύστερα, με αυτοκίνητο, την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Πηγή: Live News /ΣΚΑΪ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις