Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόμβα στο Εργασίας: Οι ίδιοι που έριξαν τη χειροβομβίδα στη Γαλλική Πρεσβεία;

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Αυτό είναι το ισχυρότερο ενδεχόμενο που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr για την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση κατά του υπουργείου Εργασίας τα ξημερώματα.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έμπειροι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το ενδεχόμενο η “Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας” που ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα της 10ης Νοεμβρίου στη Γαλλική Πρεσβεία να βρίσκεται πίσω από τη σημερινή τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Οι αστυνομικοί λένε με νόημα ότι είναι ίσως η απειρία των τρομοκρατών στην κατασκευή ωρολογιακών βομβών ο λόγος που η βόμβα δεν εξερράγη.
Σε κάθε περίπτωση εάν επιβεβαιωθούν οι σκέψεις τους, τότε πρόκειται για προσπάθεια συνέχισης της επιχειρησιακής αναβάθμισης της οργάνωσης που ξεκίνησε με απλές επιθέσεις με καλάσνικοφ κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και της πρεσβείας του Μεξικού και συνέχισε με τη ρίψη χειροβομβίδας στη Γαλλική Πρεσβεία.
Η “Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας” πάντως φαίνεται να αναβαθμίζει και το “οπλοστάσιό” της περνώντας απ’ το καλάσνικοφ στη χειροβομβίδα και τώρα ίσως στην ωρολογιακή βόμβα, αλλά και τη θρασύτητα των επιθέσεών βάζοντας στο στόχαστρό κτήρια και στόχους στα πλέον κεντρικά σημεία της Αθήνας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε