Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Πρώτη είδηση στο BBC η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Εκλογές 2019: Πρώτη είδηση στο BBC η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Intime News

Στην κορυφή της ειδησεογραφίας τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο ραδιόφωνο του BBC φιγουράρει η νίκη που κατέκτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις Εκλογές 2019.

Στην ιστοσελίδα του το BBC αναφέρει ότι οι κεντροδεξιοί ανέκτησαν τη δύναμή τους στην Ελλάδα και αναπαράγει ολόκληρη την ομιλία του προέδρου της ΝΔ αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρώτου ασφαλούς αποτελέσματος στις Εκλογές 2019.

Το βρετανικό μέσο αναλύει τη διαδικασία των ελληνικών εκλογών, επικεντρώνοντας στο bonus των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, ενώ παρουσιάζει και τις δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραδέχθηκε στην ήττα του και τη Δευτέρα (8.7.2019) παραδίδει τα κλειδιά του Μεγάρου Μαξίμου στον νέο ένοικό του, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το BBC σημειώνει, επίσης, τη μικρή προσέλευση των Ελλήνων πολιτών στις κάλπες, τονίζοντας ότι από τη μία έχουν διεξαχθεί πολλές εκλογικές αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια και συνεπώς υφίσταται κορεσμός του εκλογικού σώματος, ενώ ήταν Κυριακή, με 35 βαθμούς Κελσίου και ήταν πολλοί που επέλεξαν να πάνε στις παραλίες.

Click4more: Φεύγει από το Μαξίμου ο Μητσοτάκης… πριν προλάβει να μπει! video

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις