Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λεβέντης: “Τι Σαρίδης, τι Συμπιλίδης” – “Αποστάτης της παράταξης”!

Λεβέντης: “Τι Σαρίδης, τι Συμπιλίδης” – “Αποστάτης της παράταξης”!

Λάβρος κατά του Γιάννη Σαρίδη για την ανεξαρτητοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης.

“Η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη φέρνει στο μυαλό μου την υπόθεση Συμπιλίδη. Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος βουλευτής έγινε αποστάτης της παράταξης”, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης στο ραδιόφωνο Real FM.

Ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του Σαρίδη, δήλωσε πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν συμμετείχε στις κομματικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τον περασμένο Απρίλιο.

Επίσης, σχετικά με τις πρόσφατες Ευρωεκλογές, κατήγγειλε σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του ιδίου και της Ένωσης Κεντρώων και όπως τόνισε “συγκεκριμένα ΜΜΕ απέκλεισαν υποψήφιους ευρωβουλευτές, αλλά και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να μην περάσει το μήνυμα του κόμματος στο εκλογικό σώμα”.

Ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, υπογράμμισε ότι η Ένωση Κεντρώων θα ξεπεράσει το κατώφλι του 3% και θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εθνικών εκλογών και πρόσθεσε:

“Η Ένωση Κεντρώων θα παρουσιάσει στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά της, που αφορά τα μεγάλα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Click4more: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων ο Γιάννης Σαρίδης – Διαλύεται η Κ.Ο.

Για παράδειγμα:

Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών,

μείωση των βουλευτών στους 150,

ποινικοποίηση του ρουσφετιού,

καθιέρωση της απλής αναλογικής και

σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου των δημοσίων δαπανών με επικεφαλής, δια κληρώσεως, εισαγγελέα δικαστικό λειτουργό από το σώμα των εφετών δικαστών”.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις