Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

10 γάτες που δεν ξέρουν πως να χειριστούν όλα όσα τραγικά συμβαίνουν στη Βίκυ Σταμάτη το τελευταίο 12μηνο – ΜΟΝΟ!

10 γάτες που δεν ξέρουν πως να χειριστούν όλα όσα τραγικά συμβαίνουν στη Βίκυ Σταμάτη το τελευταίο 12μηνο – ΜΟΝΟ!

Η οδύσσεια θα ξετυλιχθεί σε αυστηρή χρονολογική σειρά ενώ θα τηρηθούν αποστάσεις απο τα δημοσιεύματα γιατί αυτό το κείμενο θέλει να καταδείξει πως οι τραγικές ζωές των ανθρώπων μπορούν να ταράξουν τους φίλους μας, τα ζώα.

Αυτές τις ώρες

Δημόσια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον συνήγορο της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκο Ραγκούση, και στους εργαζόμενους στο Δρομοκαΐτειο. “Το νοσηλευτικό προσωπικό κατά καιρούς έχει δεχθεί από μέρους της απειλές για μηνύσεις, με αποτέλεσμα να εργάζεται υπό τον φόβο πειθαρχικών και ποινικών διώξεων επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων Ν. Αττικής”.

Πέντες μέρες πριν

Λεκτική και σωματική επίθεση από νοσηλεύτρια του Δρομοκαΐτειου δέχτηκε η Βίκυ Σταμάτη και μάλιστα λίγο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση. «Πολλάκις η κ. Σταμάτη έχει πέσει θύμα λεκτικών επιθέσεων και προσπάθειας εξευτελισμού από εργαζόμενους. Ημέρες τώρα, η Βασιλική Σταμάτη δέχεται μια ενορχηστρωμένη επίθεση από ανθρώπους που έχουν ταχθεί να υπηρετούν τον πάσχοντα συνάνθρωπο, με γνωστούς ηθικούς αυτουργούς που αναζητούν εξιλαστήρια θύματα για να επιτύχουν την ατιμωρησία τους.
Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να είναι παρούσα στην κρίσιμη φάση της ζωής της για να δώσει τέλος στο μαρτύριο της μητέρας και γυναίκας αυτής» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

9 μέρες πριν

«Χθες, 15/10/2014, την ενδεκάτη βραδυνή, η Βασιλική Σταμάτη που νοσηλεύεται ένα περίπου χρόνο στο Δρομοκαΐτειο ενώ βρισκόταν στο λουτρό αισθάνθηκε σκοτοδίνη και λιποθύμησε. Από την πτώση της κτύπησε σε κάποια κόχη του δωματίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Από τον κτύπο του σώματος στο έδαφος η νυκτερινή φρουρά προσέτρεξε αμέσως και την βρήκε πλημμυρισμένη στο αίμα. Αμέσως κλήθησαν οι θεράποντες ιατροί, της έγινε συρραφή του τραύματος και ακολούθως διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για αξονική τομογραφία (…) Όπως ενημερώθηκα, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αν δεν υπήρχε η άμεση αυτή συνδρομή το αποτέλεσμα για την ζωή της θα ήταν τραγικό» ανέφερε σε ανακοίνωση του το ίδιο με το παραπάνω δικηγορικό γραφείο.

 
Πέντε μήνες και κάτι πριν

Απέρριψε ο εισαγγελέας, με πρότασή του προς το πενταμελές Εφετείο αναστολών, το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για αποφυλάκιση, υποστηρίζοντας ότι δεν συντρέχουν οι απαραίτητοι λόγοι για να γίνει δεκτό αν και σύμφωνα με το συνήγορο της, Φραγκίσο Ραγκούση, από τότε που μπήκε στη φυλακή έχει έξι μήνες ακούσια νοσηλεία και τρεις απόπειρες αυτοκτονίας. «Δεν πρόκειται για “αυτοκτονιούλες” για το θεαθήναι», συμπλήρωσε.

7 μήνες και κάτι πριν

Από βαριάς μορφής κατάθλιψη πάσχει η Βίκυ Σταμάτη σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνος Φουντουλάκης. «Πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει συνεχώς σχέδια για το πως θα πεθάνει. Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στην δικαστική διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα επεισόδιο που είχε η κα Σταμάτη κατά το οποίο παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις. «Είχε βγει στον διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της!»

10 μήνες περίπου πριν

Η Βίκυ Σταμάτη νοσηλεύεται στο Θριάσειο νοσοκομείο αφού έκανε “απόπειρα αυτοκτονίας λαμβάνοντας μεγάλο αριθμό τοξικών υπνωτικών χαπιών” σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια που είχε αναλάβει την υπεράσπισή της. Είναι Δεκέμβριος του 2013.

11 μήνες και κάτι πριν

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Βίκυ Σταμάτη, που εισήχθη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με απώλεια συνείδησης, δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, οι γιατροί λένε πως πάσχει από βαριά καταθλιπτική συνδρομή με αυτοκτονικές τάσεις και πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Της χορηγείται βαριά αγωγή και είναι σε καταστολή ώστε να μην επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.


Επίσης

«Ενημερωθήκαμε από τους συγγενείς της εντολέως μας Βασιλικής Τσοχατζοπούλου ότι αυτή μετεφέρθη με απώλεια συνειδήσεως σε Ψυχιατρικό Κατάστημα». Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας μαθαίνει ότι η καταδικασθείσα σε 12ετή κάθειρξη σύζυγος του πρωην Υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου ότι πρόκειται για το Δαφνί.

12 μήνες και κάτι ξανά πριν

«Η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο (…) Δυστυχώς, από αυτή την καταραμένη αρρώστια πάσχει ήδη η μητέρα της και έχει πεθάνει και η γιαγιά της. Υπάρχει μια κληρονομικότητα», ανακοίνωσε ο τότε συνήγορος της Αλέξης Κούγιας τονίζοντας ότι η πελάτισα του «είναι το θύμα της υπόθεσης».

Καιρό πριν

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε